Kockahas 17 évesen?
Figyelt kérdés
A nyáron lefogytam és szeretnék kicsit erősödni. Schwarzenegger nem akarok lenni, de azért kis mellizom + kockahas király lenne.
Mi a véleményetek?
Korombeli csajok szeretik?
Esetleg gyakorlatokat tudtok ajánlani?
A válaszokat előre is köszi :)
17/f
2016. szept. 4. 07:44
1/14 anonim válasza:
Sargakapszula.hu hat jobban szeretik mint a pavakat
2/14 Cortez70 válasza:
Mindenre kellene edzeni. Heti 3 napos teljes testes súlyzós edzéssel kezdj. + tömegnövelő étrend. Szar kajával nem leszel izmos.
3/14 A kérdező kommentje:
Saját testsúlyos gyakorlatokról vélemény?
(Konditerembe járni nem igazán van pénzem.)
2016. szept. 5. 04:45
4/14 Cortez70 válasza:
Egy ideig fejlődsz vele, de azzal nem leszel annyira izmos.
5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akarok izmos lenni. Leginkább csak sportosan akarok kinézni, meg erősebb lenni.
Erre jó?
2016. szept. 5. 14:13
6/14 Cortez70 válasza:
Arra jó és utána majd meglátod, ha nem elég az eredmény akkor súlyzózol is.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ment mindenkinek a zöld gomb. ;)
2016. szept. 5. 14:20
8/14 anonim válasza:
Csak jelzem, 17 évesen nem sok esélyed van a korodbeli lányoknál. Ők ebben a korban az idősebb fiúkat preferálják.
9/14 A kérdező kommentje:
Korombeli alatt 16-18 értettem. Nem kell, hogy napra ugyanannyi legyen mint én :D Így már van esélyem? :)
2016. szept. 9. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!