Kockahas 13 évesen? Lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem vagyok kövér, de azért van rajtam egy ki felesleg. Szeretnek egy kicsit edzettebb testet, kockahasat. Kosár edzésre járok, gondoltam mellette megcsinálnék napi 200 felülést, esetleg hasprés. A kérdésem hogy ezt lehet-e 13évesen, mert olyanokat Hallottam hogy gátol a fejlődésben. Igaz ez?2014. ápr. 11. 19:08
1/6 anonim válasza:
A kocka has gátol a fejlődésben?Ilyen hülyeséget.Amúgy meg csinálhatsz 1000-t is a felesleg nem fog eltűnni ahhoz diéta kell és kardió edzés.
2/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom, többen mondták :D De konkrétan a diéta nem árt ilyen korban? Elméletileg most pont hogy zabálnom kéne :D
2014. ápr. 11. 19:23
3/6 anonim válasza:
Simán lehet de ha még az átlagnál is picit teltebb vagy akkor kegyetlen edzésekkel lehetne halványló kockácskákat alkotni.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor a felesleget mindenképpen el kéne tűnteteni. Ez csak diétával lehetséges? Amúgy kb 165-170cm vagyok és 60-65kg.
2014. ápr. 11. 19:31
5/6 WheneverYouWant válasza:
Kb 13 éves voltam mikor ugyanezt csináltam.. este csak benyomtam a tévét magam elé tettem egy órát és öt percig nyomtam a felüléseket.. Nagyra nem nőttem de nyilván nem ettől:) Kocka has viszont volt egy ideig de már az is ked eltünni így 10 év után.:)
6/6 anonim válasza:
Motivaljon ez a kisgyerek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!