Véleményetek szerint Lewis Hamilton visszavonulhat?
De, nekem írtad a választ, csak te nem tudod követni. Vettel-t meg kár védened. Azért sokszor leszerepelt. Ha már ilyeneket nézünk, Ricciardo elverte a Red Bull-nál, később pedig Leclerc a Ferrarinál. Vagy elég visszagondolni a számtalan megpörgésére, a Szingapúri és Hockenheim-i fiaskóra vagy a Baku ragelésére. Megkockáztatom, hogy Verstappen elverte volna Hamilton-t, ha akkor ő ül a Ferrariban.
2014-ben Hamiltonnak is sok balszerencséje volt. Az első futamon egyből kiállt, Németországban elszállt a fékje és falba csapódott a kvalifikáción. Hátulról kellett feljönnie. A Magyar Nagydíjon elfüstölt az autója, ennek ellenére feljött a dobogóra. Spában Rosberg kivágta a gumiját, stb.
Most magad ellen beszélsz. :D Eddig azt bizonygattad, hogy Hamilton mekkora ász, most meg azt mantrázod, hogy a leggyorsabb autó nyer.
"De, nekem írtad a választ, csak te nem tudod követni."
Nem vágod, hogy ott van előtt az "elvileg" direkt? :)
És az 2014-től kezdve ki ült a legjobb autóban? Segítek, Hamilton. Ezt magyarázom már 1 órája. A legtöbb szezonban 2 autós bajnokságban versenyzett, 2-3 szezon volt, amikor akadt kihívója a Mercinek. Vettel és Ferrari kevés volt ehhez, Verstappen és a Red Bull viszont összehozta. Bár gondolom te is azok közé tartozol, aki nem ismeri el Verstappen bajnoki címét.
"És az 2014-től kezdve ki ült a legjobb autóban? Segítek, Hamilton. Ezt magyarázom már 1 órája."
Uram Isten.. XD Olvasd el az 51-es kommentet. Ott is leírtam, hogy a Mercedes volt a legjobb autó, amit Hamilton (is) vezetett. (2014 óta). 2018-ban pl. a Ferrari kezdett jobban, a vége felé fordult és Hamilton is nagyot ment. Mint mondtam: a legjobb autóval lehet vb-t nyerni, azonban Hamilton NEM CSAK amiatt bajnok, hiszen ilyen nincsen. Aki minimum egyszer bajnok már, akár egy űrautóval, az azért nagy tehetséggel van megáldva. A Forma-1-ről van szó. Mindenhonnan érkeznek pilóták, nagy tudással rendelkeznek. Senki nem lenne bajnok egy AlphaTaurival pl.
"Bár gondolom te is azok közé tartozol, aki nem ismeri el Verstappen bajnoki címét."
Nem tudom, ezt honnan veszed, mert nem így van. Verstappen brutélisan jó teljesítméynt nyújtott az egész szezonban, csakúgy, mint Hamilton. Ketten óriásit csatáztak. A holland lett a bajnok, bajnoki teljesítménnyel.
"Még 1 világbajnoki címet sem nyer senki csak az autó mait"
Hogyne nyert volna? Ennyire semmit nem tudsz a Forma 1-ről?
"Áruld már el, hogyan lehet valaki bajnok nem a legjobb autóval?"
Úgy, hogy egyetlen autó sem ver mérföldeket a többire, hanem több csapat is hasonló esélyekkel küzd, nyilván.
Komolyan ennyire fanatikus Hamilton fan vagy hogy még ilyen nyilvánvaló dolgokon is inkább értetlenkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!