Szeretitek George Russellt?
Figyelt kérdés
Szerintetek megérdemelte hogy jövőre a Merciben legyen?2021. dec. 20. 09:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak pár év múlva
47 szavazat
1/24 anonim válasza:
Nem szeretem. De kedvelem mint versenyzőt. Igen, megérdemelte hogy jövőre a Mercinél legyen. Sokkal inkább mint a falábú Bottas.
2/24 anonim válasza:
Én csak a papagáj csajokat szeretem
3/24 anonim válasza:
Nekem közömbös, de az nagy lett volna, ha megnyeri a Mercis futamát, akkor drukkoltam neki.
4/24 anonim válasza:
Szerintem jó gyerek és kiemelkedő tehetség, örülök hogy végre lesz aki megszorítja házon belül is Hamiltont. Bár ez csak elmélet, mert lehet már le vannak osztva a lapok.
5/24 anonim válasza:
Nem szeretem kimondottan, de komoly tehetségnek tűnik, szóval remélem hagyják majd érvényesülni Hamilton mellett és nem egy Bottas 2.0 lesz belőle.
6/24 anonim válasza:
Ha a Mercinél àtveszi azt a fellengzős sértödött p.csa stílust, amit az az ideggyenge Wolff nyomat évek óta meg a hisztis Lajcsi, akkor nem.
7/24 anonim válasza:
Russell nekem olyan szempontból nagyon szimpatikus, hogy a mercis szerződtetése előtt zokszó nélkül végigszopott két teljes idényt egy olyan kocsiban, ami az utolsók közt is utolsó volt. És az igencsak szerény körülményekből is kihozta, amit ki lehet, és a motivációja nem szenvedett csorbát. Russell tudta, hogy az egyetlen út felfelé, ha kérdőjel nélkül rommá veri a csapattársát. Türelmesen, töretlen teljesítménnyel kivárta, hogy eljöjjön az ő ideje. Nagyon kiérdemelte a Mercedes-ülést.
8/24 anonim válasza:
Hamiltonnál már megettük egyszer a félénk szerény gyereket. Alonso nevét sem merte kimondani 2007-ben, ez a szegény fekete csóró gyerek. Szerintem Russellben is megvan ez a nagyképűség, csak neki még nincs mire nagyképűnek lennie. És talán őt már nem is Hamilton társának nevelik ki, hanem az utódjának.
9/24 anonim válasza:
miért? ő szeret engem?
Amúgy mondanám hogy ügyes, de egyrészt elkezdte ezt a mercis picsogást pedig még bele se ült az autóba, másrészt, ha gyorsabbnak tűnik majd a szoknyásnál, akkor majd lecsavarják a kocsiját kicsit.
10/24 anonim válasza:
A kommentek felét ugyanaz az ember írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!