Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szeretitek George Russellt?

Szeretitek George Russellt?

Figyelt kérdés
Szerintetek megérdemelte hogy jövőre a Merciben legyen?

2021. dec. 20. 09:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
27%
Ki nem állhatom. Bahreinben a beugrásakor félrement a futama és egyből nyomta a drámát a kamerák előtt. Idén Bottassal összeakadt Imolában és egy roncs mellett még belevág egyet, szép. Évadzáró futam után meg nyal a Mercinek természetesen, megértem persze, de nálam emberileg, szimpátia szempontjából abszolút elutasított személyiség. Lehet, hogy a pályán piszokgyors és odarakja magát, de én egy interjút se akarok megnézni róla.
2021. dec. 30. 11:14
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

Az évadzáró futamot követően nyilatkozott az utolsó körök eseményeit illetően. Kulturáltan elmondta a véleményét, ami bennfentesként nyilván relevánsabb, mint Kovács Pista véleménye a XVIII. kerületi paneljéből.

Erre valami ótvar proli véleménye az erről szóló cikk Facebook megosztása alatt: "Eddig kedveltem Russelt, de ha így folytatódik ez a gusztustalan Hamilton-s*ggnyalás, hamar megutáljuk!"

Tehát a prolink szemében azért lett eggyel kevésbé szimpatikus egy versenyző, akivel amúgy semmi baja nem volt, mert az elvakult Hamilton-gyűlölőknél egy fokkal árnyaltabban látta az Abu-Dzabi Nagydíj eseményeit.

Egy magas szintű vitakultúrával rendelkező társadalomban az ilyen véleményt vagy teljesen figyelmen kívül hagyják vagy finoman jelzik az illetőnek, hogy intelligenciája hiányát inkább olyan alacsonyabb rendű körökben fitogtassa, ahol az ilyesmire vevők.

Itt azonban nem ez történt, a hozzászólás rengeteg lájkot kapott, nevetős/mérges emojit, vagy írásbeli ellenvéleményt alig.

Ezek a férgek szimpatikusabbá tették a szememben az amúgy teljesen semleges Russellt.

2022. jan. 4. 07:17
 13/24 anonim ***** válasza:
36%
Ez így van, sajnos félbalkán vagyunk, eddig Russell volt a dísznégert beárazó félisten, most meg egy kis seggnyaló.
2022. jan. 4. 11:31
 14/24 anonim válasza:
55%
Egyre ellenszenvesebb, pont bele illik a mercedes képébe. Fiatalok közül jobban preferálom pl Leclert.
2022. márc. 15. 20:41
 15/24 NTBS ***** válasza:
Nem szeretem, mert nem áll hozzám közel. De tisztelem, mert küzd a céljaiért.
2022. márc. 22. 14:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Eredeti "Szerintetek megérdemelte hogy jövőre a Merciben legyen?" kérdéshez visszakanyarodva, amennyire így 1 verseny után meg lehet állapítani, abszolút vállalható volt a tempója Hamiltonhoz képest. Bár kvalin a Q3-as körét elrontotta, de Q1-Q2-ben látszott, hogy közel van, és a versenyen kb azt hozta amit Bottas egy átlagosnál kicsit jobb futamán. Ez kezdésnek nem rossz.
2022. márc. 23. 09:37
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy azzal egyetértek hogy amióta átült a Mercibe sajnos sokkal nagyképűbb, ellenszenvesebb lett, nem tudom ezt a csapatkommunikáció várja el tőle, vagy most úgymond nagy lett a mellény, de kicsit csalódtam benne. A tempója szerintem sem rossz, de nem is kiemelkedő eddig, egy erős közepest hoz, tényleg kb. mint Bottas egy vállalhatóbb futamán.
2022. márc. 23. 10:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek megérdemelte hogy jövőre a Merciben legyen?"

Abszolút, illetve tegyük hozzá, a csapat szempontjából tökéletes döntés volt őt szerződtetni a második autóba. Egyszerűen nincs vesztenivalójuk: ha nagyon jól megy, megvan Hamilton utódja. Ha mérsékelten jól megy, Hamiltonnak két évig van egy megbízható vízhordója. Ha pedig gyengusz, jövőre leigazolnak valaki mást.

2022. márc. 23. 11:04
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Charles Leclerc
2022. márc. 23. 12:09
 20/24 anonim ***** válasza:
17%
A fiatalok közül őt kedvelem a legkevésbé. Nagyképű és arrogáns. Nem szimpatikus az sem hogy mielőtt ülést kapott volna a Mercinél egy nyilatkozatot nem hallottunk tőle ahol a jelenlegi csapata, Hamilton pártját fogta volna azóta meg ez nála napirenden van. Schumi, Leclerc, Norris és Max is sokkal szimpatikusabb sőt még az új Zhou is.
2022. márc. 23. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!