Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szeretitek George Russellt?

Szeretitek George Russellt?

Figyelt kérdés
Szerintetek megérdemelte hogy jövőre a Merciben legyen?

2021. dec. 20. 09:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudtok kérlek linkelni videókat, ahol arcoskodik? (nem provokálni akarok, csak kevés interjút láttam vele, ezért nem akarom anélkül megítélni)
2022. jún. 26. 18:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A Brit nagydíjon nagyon sportszerűen viselkedett és én ezt nagyon értékelem, emberileg szimpatikus, pilótaként is egészen szeretem
2022. júl. 3. 22:15
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hú, erre sokan fújjoltak, hogy "ez a minimum ha ekkora balesetet okozott". Én ezt nem tudom jól megítélni, de azt olvastam, hogy Gasly volt, aki elindította a dominót, de azt is hogy ez "csak" egy nagyon szerencsétlen versenybaleset volt. De ha ő volt a hibás, ha nem, kíváncsi vagyok ezt hány pilóta csinálta volna meg. (Lauda közölte, amikor megkérdezték hogy ő megállt volna -e segíteni, ha mást lát égni az autóban, hogy őt nem azért fizetik hogy tüzet oltson..)

Főleg azt nézve, hogy emiatt kiesett a versenyből, én valami fair play díjat vagy ilyesmit adnék neki.

2022. júl. 3. 22:24
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Tenyérbemászó újgazdag gyökér.
2022. dec. 24. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!