Ez az olimpia nem csalódás nektek is?
Kajakosoknál 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz, vitorlázásban is 1 ezüst, a Lőrincz testvérek pedig mindketten bejutottak a döntőbe. :D
Késő este pedig elkezdődik a nyíltvízi úszás is, Rasovszky Kristóf és Olasz Anna is éremesélyes.
Plusz vízilabdában most a 3. negyed után vezetünk Hollandia ellen a nőknél, 1 negyed van hátra, hogy bejussanak az elődöntőbe. :D
Na most károgjatok, nagy magyarok...
"Na most károgjatok, nagy magyarok...
Itt egy kis képzavar van, a "nagy magyarok" nem szoktak károgni, ők egy hetedik helyet is arannyal felérő dicsőségnek fognak fel. Károgni az úgynevezett "hazaáruló libsik" szoktak. (Nem én nevezem így őket, hanem a nagymagyarok.)
Igazad van, most egy kicsit máshogy értettem ezt, elnézést :D
"Na most károgjatok, nagy magyarok..."
Igazad van. 😊
De az meg a másik fele amit te csinálsz. Még nem dőlt el semmi, de már a a világ tetejére képzeled a sportolókat, mert jobbak vagyunk mindenkinél. 😏
Semmi gond, csak gondoltam, használjuk helyesen a szakkifejezéseket. :)
Amiket írtam, legalábbis az első fele, azok pont, hogy eldőltek, egyébként meg részemről a kérdezőnek és az itt károgóknak szólnak a kommentjeim, szerintem ezek igenis nagy sikerek egy alig 10 millió fős országtól, jó látni, hogy több sportágban is már évtizedek óta ott vagyunk a világ élvonalában.
Azért azt látni kell, hogy soha nem lesz egy olimpián annyi érmünk, mint Kínának, az USA-nak vagy az oroszoknak, dehát ezt nem is lehet elvárni egy 10 milliós országtól, szóval ezek az eredmények, amiket több sportágban is elérünk, azért elég nagy sikerrel bírnak szerintem.
Nem vagyok egy Kárpátiát hallgató "nagymagyar" , de szerintem károgni sem kellene, a tényeket kellene elismerni, hogy több sportban is komoly éremesélyeink vannak már évtizedek óta, ilyen egyszerű. :D
Na a lányokét nem kiabáltad el. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!