Ki volt még szomorú ma reggel, amikor a női kézisek kikaptak 6 góllal a Braziloktól?
Figyelt kérdés
Én éppen otthon voltam a meccs idején,készülődtek, szomorú voltam az eredmény miatt de már jobb kedvem van.Más is így érez most?2021. júl. 27. 10:26
2/6 A kérdező kommentje:
Egy ilyen vereség után szerintem mindenki szomorú egy kicsit aki magyar,még azok is akik nem szeretik nézni a sportot.
2021. júl. 27. 10:31
3/6 anonim válasza:
Engem őszintén nem érdekel. Sajnálom hogy nem jött össze, de ennyit is gondolok az egészről, nem érdekel a sport.
4/6 anonim válasza:
Nem néztem, majd megnézem valamikor az ismétlést. Az gondolom, megvan, hogy ez nem ugyanaz a sikercsapat, akik rendszeresen ott voltak döntőkben, hanem egy fiatal, még nem összeszokott, nem rutinos csapat. Szerintem egyébként, abból ítélve, amit eddig láttam tőlük, ígéretesek, ha összeszoknak, kiváló eredményeket érhetnek még el akkor is, ha most nem jön össze. Biztos vagyok benne, hogy most szomorúak, de van mire építkezni.
5/6 anonim válasza:
Nem nagyon lepett meg, azt csodálom hogy kijutottak, eléggé lúzer banda. Mondjuk van 1-2 jó nő köztük, főleg a Lukács meg a Hárfa, de ennyi.
6/6 anonim válasza:
En ideges voltam, nem szomoru.
Szeretem es kovetem a noi kezilabdat igy felhanorit ez a teljesitmeny. Hafra egy tulertekelt ostoba bohoc. Minden goljara jut 3 rossz megoldas. Ha belole 3 lenne se erne fel a vele egykorú Reistaddal. Pedig a junior vbn meg jobb volt nala. Havi 5milkat keres majd Győrben ismétlem 5milliot. Nevetseges.
De az osszes tobbi bohoc, sztarolt amator banda. Elen Mekkelekkel aki egy konstruktiv tanácsot nem tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!