Mit tegyek, ha annyira szomorú vagyok, hogy már fizikai fájdalmaim vannak?
10 éve nincs párkapcsolatom, tök jól vagyok, nem hiányzik :D
Sőt, amennyire csak lehet, kerülöm az embereket. Nyugis, csendes élet.
Mintha én írtam volna. Nekem ritkán szokott fizikai fájdalmam lenni, akkor is a mellkasomnál ( lehet tényleg összetört a szívem :D).
Pár perc után el szokott múlni.
Próbálj jobb kedvre derülni vagy legalább semmilyen hangulatba
Sajnálom, hogy így érzel, de ne keseredj el! Keresd addig a boldogságot a hobbijaidban és önmagadban. Az emberek jönnek mennek az életedben, nem szabad érzelmileg túlzottan függnöd tőlük. Aki meg olyan, hogy csak akkor keres, amikor sz*rban van, az nem barát és jobb, hogy nem az életed része már. Ez most egy nehéz időszak, de az élet fog még kedves embereket az utadba sodorni.
A vírushelyzet meg nem fog örökké tartani és ismerkedhetsz utána rendesen is. Csatlakozz pl. olyan facebook csoportokhoz, amik valamelyik érdeklődési körödhöz kapcsolódnak. Ezekben a csoportokban pedig közben hirdetnek rendezvényeket (a vírus után fixen), amikre ha elmész, könnyen megismerhetsz hozzád hasonló beállítottságú embereket.
A boldogság benned van, nem mások hozzák el. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!