Mit Csináljak? :'(
Hat, nem tudom, ennyire rossz-e otthon, vagy csak sokkal jobban szeretsz a nagyszuleidnel lenni.
Mindig tudd, hogy hozzajuk mesz, csak parat kell aludni. Ha lenne jo konyved, amibe belefeledkeztel, es mar le tudsz ugy fekudni, hogy ugyis aludni fogsz, vagy lesz mire gondolni lefekveskor, ami volt vagy majd lesz, akkor el tudod erni, hogy a tested ott van, de nem szamit.
Szia!
Hasonló van velem is, konkrétan én még a nagyszuleimnel vagyok,de hamarosan menni kell haza,amiben alapjáraton semmi gond nincs,de valamiért a sírás kerulget.
Az én esetemben valószínű hogy az otthon történt rossz emlékek miatt,az állandó stressz az iskola miatt. (korán kelés hogy ott legyek a suliban, dolgozatok,ellen dolgozó tanarok,....nah érted )
Itt meg nyugi van,boldogsag,ha kell segítség, besegitek, ennyi.
Pedig hamarosan mennem kell... (Ugye szintén az iskola miatt xd) Kitartast, és remélhetőleg hamarosan elmúlik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!