Mit csináljak ha az összes barátom külföldön van és nincs párom?
Figyelt kérdés
Egyedül olyan rossz elmenni bárhova. 😢2020. júl. 17. 16:21
1/60 anonim válasza:
Mi benne a rossz? Minél hamarabb megtanulod egyedül is jól érezni magad, annál jobb. Biztosan lesznek új barátaid, haverjaid, de addig sem érdemes kihagyni dolgokat, amíg ezek kialakulnak.
2/60 anonim válasza:
Keress új barátokat, szerelmet.
3/60 anonim válasza:
Merrefelé laksz és mennyi idős vagy? (a nemed ilyen szempontból nem érdekes, nem ismerkedni akarok, csak segíteni :) )
4/60 anonim válasza:
Én sokszor járok egyedül ide-oda. Nekem is messze laknak a barátaim, a vírus miatt idén még nem is tudtam velük találkozni. De jó, ha normál esetben évente 3-4 alkalommal futok össze velük. Megtanultam egyedül is jól érezni magam, mivel nem akarok folyton keseregni. És igen, sikerül, csak mindenben meg kell találni az apró örömöket. :)
5/60 anonim válasza:
Menj utánuk külföldre.
Keress új barátokat.
Tanulj valami újat, ami lefoglalja az agyad.
7/60 anonim válasza:
Én is így vagyok :( Szedjünk össze még pár ilyen embert és menjünk mi is külföldre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!