Tudnátok szomorú történetek mesélni?
Az én történetem úgy kezdődik, hogy 8.ban lettem először szerelmes egy lányba.Minden jól is ment addig, amíg december 24-én,szenteste napján szakított velem...
Akkor nagyon ki voltam bukva...
Esténként kimaradtam hajnalig otthonról, a családomnak is elrontottam a karácsonyát.
Akkor törték össze először a szívemet.Akkor csalódtam először életembe nagyot, és méghozzá egy lányban!
Aztán nem hittem volna, de február elején megismerkedtem egy lánnyal, az instagramon.
Minden nagyon jól is ment, elhivtam Valentin napon találkára, és szerelmet vallottam neki...
Nagyon szerettem a lány, azt hittem hogy Ő lesz az igazi, de a nyár utolsó napján facebookon, üzenetben szakított velem ami külső szemmel nem nagyon viselt meg, de belül még mindig nem vagyok túl rajta...
Nem arról van szó, hogy még szeretem, hanem arról hogy nem tudom túl tenni magam rajta...
Félek, hogy a harmadik lány is ezt fogja tenni velem, mint az előző 2.
Pedig nem vagyok egy tipik bunkó, pénzes, nagymenő srác, inkább egy átlag srác vagyok akit a lányok csak kihasználtak, összetörték a szívemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!