Olyan sok magányos, depressziós ember van a világban és ez olyan szomorú, szerintetek miként/hogyan lehetne segíteni ha csak egy keveset is? Sokszor fel sem lehet ismerni ezeket az embereket mert elrejtik.
Ha raksz melléjük egy embert aki tényleg törődik velük.
Ha jól érzik magukat mert van mellettük valaki aki figyel rá és barátnak nevezhetnek. Megbeszélhetnek vele mindent. Aki depressziós általában magányosak is. Te mint ember segíthetsz 1-2 ilyen emberen saját erődből, de ha sokaknak akarsz segíteni akkor pénz kell. Pénzel tudsz csak elérni valamit. Ha meglesz akkor lehet gondolkodni tovább. Minimum 50 millió kéne ahhoz, hogy látványosan elkezdődjön egy ilyen dolog. Ahol tudsz segíteni ténylegesen a depressziós embereknek.
Első válaszát támogatom. Én is azután lettem depressziós és magányos hogy mindenki, de még a testvéremként szeretett barátnőm is elhagyott. Ki elmaradt-ki lecserélt-ki eltűnt.
Sokat segítene ha lenne mellettem egy jó ember. Ugyanakkor ez biztos rengeteg odafigyelést, energiát venne el a másik embertől. Ezt pedig senki nem vállalja be, főleg ha ő élhet boldog életet is.
A zemberek eleve akarnak egymással mit kezdeni? Mert szerintem nem. Mész az utcán, t*nak rád, ha elesel gondod van. Öregek egymagukban élnek, a kölyjeik a 3+1. szakításon, váláson túlvannak, ezáltal a kölykeik engedetlenek.
Így mit tehetnénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!