Miért tekintik a visszahúzódóbb embereket sokan depressziósnak?
Szerintem meg egyáltalán ne foglalkozz azzal, hogy mit mond más. Azt csináld amihez kedved van, hiszen egy életed van, és te döntesz az életedről, senki más.
Huszonöt éves vagyok, és hiszed vagy sem, 2 évvel ezelőtt jöttem rá erre, későn...nagyon későn...Életembe két disconak nevezett helyen voltam és rádöbbentem, hogy többet nem kérek belőle. Van ismeretségi/baráti köröm, de nem szeretek nagyon sok emberrel kapcsolatban állni: 20 ember van, akikkel beszélek, még ha nem is mindennap és 3 barátom, akik tényleg a barátaim.
Ha nincs kedved valamihez, akkor azt ne csináld, főleg azért ne, mert más azt szeretné. Én azt tanácsolom neked, hogy élj a hobbijaidnak, oda menj ahová szeretnél és vedd körül magad olyan emberekkel, akik hasonló módon viszonyulnak az élethez, kedvelnek téged...A családod pedig lehetne megértőbb, nekem kicsit fura, hogy épp a család az, aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy.
Manapság a külsőségek korát éljük, ha jobban megnézed, akkor azért a dolgok nagy részére ez igaz: mozifilmek, divat, kapcsolatok és még sorolhatnám naphosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!