Magányos vagy?
Igen
Mert a páromhoz költöztem messze a szülő városomtól, terhes is vagyok, így 4 fal között ülök hónapok óta és itt nem ismerek senkit...
29/N
Igen, az vagyok.
Barátnőm nincs, barátaim azok vannak, de ritkán találkozok velük, csetelni meg nem olyan.
Zárkózott vagyok, új emberekkel sem nagyon tudok ismerkedni.
23/F
Igen.
Egyetemista vagyok, november óta nem találkoztam a barátaimmal, akik olyan személyiségek többnyire, hogy jól elvannak magukban is, így ritkán beszélünk, és jelentősen lazult a kapcsolatunk.
21/l
Igen.
Elég hosszú, de dióhéjban: vannak barátaim, viszont sajnos velük csak pár havonta tudok találkozni, hiába szeretnék jóval többször. Sokszor jártam úgy, hogy valakivel nagyon jóba lettünk, de ő talált jobbat, rólam meg elfeledkezett egy pillanat alatt.
Párkapcsolatom még sosem volt, párszor lehetett volna, de a szorongásom, félreérthető reakcióm kicsit hazavágta a dolgot sajnos.
Pár barátommal neten írogatunk, de hiába örülök neki, hogy legalább ők itt vannak, a chatelésből már nagyon elég..
21/L
Igen, 31/f nyáron, amikor mindenki jól érzi magát, akkor jobban zavar.
Ki kellene vennem a szabadságaimat, de már előre rettegek a szabadidőtől. Egyetemet is azért kezdtem munka mellett, hogy lekössem magam valahogyan, sajnos végeztem a vizsgákkal, és nincs teendőm.
Igen.
Szerintem a munkanélküliség miatt. Most megyek OKJ-ra, utána remélem lesz munkám. Mondjuk akkor is inkább a pénzre fogok rámenni, de a társaság sem utolsó.
21 vagyok. Akinek van kedve, írhat én szeretek csetelni is. (főleg a discord jó erre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!