Ez az olimpia nem csalódás nektek is?
Számomra nem csalódás, persze alakulhatott volna jobban is néhány esemény, de nem kell túlzott elvárásokat támasztani.
Szilágyi Áron aranyérme nagyon nagy extra volt, korábban senki nem nyert 3 aranyérmet kardvívásban
Milák Kristóf teljesítményének nagyon örülök, 200 pillangón verhetetlen volt, de 100 pillangón is nagyon keményen megszorongatta Dresselt, amire előzetesen kevesen számítottak
Siklósi Gergely ugyan papíron gyengébb ellenféllel került össze a párbajtőr döntőben, sajnos egy meccsen bármi megtörténhet, de így is elváráson felül teljesített, nagyon rendben van az az ezüstérem
Hosszú Katinkát én nem bántom, bizonyított ő már eleget, ezen az olimpián nem jött ki neki a lépés
Ahol maradt bennem egy kis hiányérzet:
a férfi kardvívó csapat döntőbe jutása nagyon kevésen múlott, egy kis szerencse kellett volna, ráadásul szinte végig vezettek
a női kardvívó csapat teljesítménye is csalódás számomra, sajnos esélyük sem volt az éremre Márton Anna sérülése miatt
Kapás Bogitól én érmet vártam (2. vagy 3. hely), ő is ezt várta saját magától, de elég sokkal elmaradt tőle
A cselgáncsozóknál Tóth Krisztián bronzérme teljesen rendben van, a többieknek nem igazán jött ki a lépés, de őszintén szólva nem is volt benne a pakliban, hogy aranyat nyerjen bárki is
A vízilabda válogatott rosszul kezdte a tornát, de összeszedték magukat, meglátjuk hogyan fognak teljesíteni az egyenes kieséses szakaszban, elég nehéz ellenféllel fognak összefutni már a legjobb 8 között is, szerencsétlenül alakult a csoportbeosztás
Valaki említette még Péni Istvánt, őt nem igazán ismerem, nem tudom felmérni mekkora esélye volt érmet nyerni, viszont az az ötödik hely annyira nem tűnik nagy "lebőgésnek"
Nem feltétlen a pénzen múlik, hogy melyik ország mennyire sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!