Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ez az olimpia nem csalódás...

Ez az olimpia nem csalódás nektek is?

Figyelt kérdés
Szilággyin meg Milákon kivül 0.

2021. júl. 30. 11:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
25%
Igen..én primadonnáztam korábban,de ez tényleg szép volt.mondjuk kellett is amennyit rájuk költöttek.bejutni a legjobb 8-ba,ez a minimum.az már más kérdés hogy a norvégok ellen mennyi esélyük lesz.
2021. aug. 2. 10:59
 52/141 A kérdező kommentje:
norvágok ellen? semmi, ez volt a max , de az legalább megvan
2021. aug. 2. 11:19
 53/141 A kérdező kommentje:
Lőrincz Tomi is döntős , szép
2021. aug. 2. 11:30
 54/141 anonim ***** válasza:
100%
De ez a meccs azt is bizonyította, hogy miért nem néz senki birkózást évtizedek óta, és miért lovagolt át MMA-ra a birkózók 90%-a. Ez a folyamatos bírói beavatkozás, intés, random büntetőpontok teljesen nézhetetlenné teszik. Ezt a meccset is majdnem ellopták.
2021. aug. 2. 11:36
 55/141 anonim ***** válasza:
100%

A kötött fogás pont azért kötött, mert elég szigorú szabályok vannak arra, hogy mi szabályos és mi nem.

2021. aug. 2. 12:00
 56/141 anonim ***** válasza:
100%

Ez rendben is van, de a pontok jelentős része ezekből az amúgy szubjektíven megítélt, vitatható döntésekből ered. Kb mintha egy focimeccs eredménye gólok száma + 0,5*piros lapok száma + 0,3*sárga lapok száma + 0,1*szabadrúgások száma képlet alapján születne, és a bírónak joga lenne sárgát adni, ha szerinte túl sok emberrel védekezel, és az eredményt őrzöd.

Egyébként meg a tényekkel nem lehet vitatkozni, birkózók tömegesen hagyják ott a sportot (szabadfogást is), mert az embereket nem érdekli már. Olimpián 1-1 kedvencet néhányan megnéznek, de ennyi.

2021. aug. 2. 12:22
 57/141 anonim ***** válasza:

Én már rég letettem róla, hogy a tv képernyőjén lássam azt amit egy hozzáértő észrevesz.

Igaz, az MMA-t sem nézem, mert az számomra csak arról szól, hogy kiszolgálja a plebs brutalitás iránti igényét.

2021. aug. 2. 14:22
 58/141 anonim ***** válasza:
100%
#57 ez még csak nem is arról szól, hogy észreveszed-e azt, amit a hozzáértő észrevesz, hanem hogy maga a szakértő is azon dühöng, hogy mekkora hülyeség ez az ítélet, mennyire indokolatlan az az intés, stb. Amúgy ja, ezek után kb annyi marad a birkózás élvezeti értékéből, hogy nézed a pontjelzőt és az órát, és drukkolsz hogy a magyar vezessen 0:00-nál. A képet akár le is takarhatod.
2021. aug. 2. 14:35
 59/141 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk az összes pontozásos versennyel gondom van, mert simán pofára mehet a pontozás.

Szépek, ügyesek, de hogy melyik hibátlan gyakorlat jobb, azt szerintem senki nem tudja megmondani.

A mérőszalaggal, meg az órával nem lehet vitatkozni.

Bár amit a sprinterekkel műveltek - mondván, akinek 0,1 másodpercnél jobb a reakcióideje az kiugrott - az is egy vicc.

2021. aug. 2. 15:19
 60/141 anonim ***** válasza:
0%
Kattinkánál óra se kellett, mindenki látta mikor ért be, mégis megmondták nekünk, hogy ő a legjobb.
2021. aug. 2. 15:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!