Ez az olimpia nem csalódás nektek is?
A kötött fogás pont azért kötött, mert elég szigorú szabályok vannak arra, hogy mi szabályos és mi nem.
Ez rendben is van, de a pontok jelentős része ezekből az amúgy szubjektíven megítélt, vitatható döntésekből ered. Kb mintha egy focimeccs eredménye gólok száma + 0,5*piros lapok száma + 0,3*sárga lapok száma + 0,1*szabadrúgások száma képlet alapján születne, és a bírónak joga lenne sárgát adni, ha szerinte túl sok emberrel védekezel, és az eredményt őrzöd.
Egyébként meg a tényekkel nem lehet vitatkozni, birkózók tömegesen hagyják ott a sportot (szabadfogást is), mert az embereket nem érdekli már. Olimpián 1-1 kedvencet néhányan megnéznek, de ennyi.
Én már rég letettem róla, hogy a tv képernyőjén lássam azt amit egy hozzáértő észrevesz.
Igaz, az MMA-t sem nézem, mert az számomra csak arról szól, hogy kiszolgálja a plebs brutalitás iránti igényét.
Nekem mondjuk az összes pontozásos versennyel gondom van, mert simán pofára mehet a pontozás.
Szépek, ügyesek, de hogy melyik hibátlan gyakorlat jobb, azt szerintem senki nem tudja megmondani.
A mérőszalaggal, meg az órával nem lehet vitatkozni.
Bár amit a sprinterekkel műveltek - mondván, akinek 0,1 másodpercnél jobb a reakcióideje az kiugrott - az is egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!