Ez az olimpia nem csalódás nektek is?
Eleinte nem voltam csalódott, de most már egyre inkább az vagyok. Sorra úsznak el az érmek, amikre számítottam, kajak-kenuban is egy árva arany van eddig. Talán ott még lehet egy-kettő érem, de már egyre kevésbé bízom benne, gondolom, ott is jönnek majd a dicsőséges negyedik helyek. Mivel, úgy látszik, az idei olimpián a negyedik helyeket céloztuk meg, már 10 (!) van belőlük... És le merem fogadni, hogy a férfi/női vízilabdások is negyedikek lesznek. Kezdek arra gyanakodni, nincs pénz az érmekért járó magas tiszteletdíjakra.
Remélem, lesz azért egy-két sportolónk, aki rám cáfol.
Szép volt vízilabdások is, kecskepásztor görögöktől kikapni oda-vissza, ezt nevezem! Még ha a mumus szerbektől kapnak ki azt mondom, ahogy a nők is szokás szerint a spanyoloktól kaptak ki ismét, mint eddig 100-ból 100 alkalommal, az nem meglepetés, de hogy a tripla nulla görögöket juttatják döntőbe, ráadásul 3 góllal... Ezek után remélem még a bronzot is elbukják, semmiházi banda.
Nagyon szépen elszórták az aranyakat a legfőbb esélyesek, igazából ha csak a papírformát hozták volna a sportolók és nincs meglepi akkor is 8-10 aranynál már minimum járni kéne. A 4. helyek száma meg tényleg brutális ahogy eggyel fölöttem írja a kolléga, abból bezzeg gyűjtenek ezerrel. -.-"
na kérem szégyen az a nagy büdös szisztéma, hogy ha a lányaink megnyerik a 4égyest és korea, kuba nem szerez aranyat illetve kanada nem szerez 1 aranyat és egy ezüstöt akkor 2-őt ugorhatunk a tabellérián
12
Dél-Korea
6 4 9 19
13
Kuba
6 3 4 13
14
Magyarország
5 7 5 17
15
Kanada
5 6 9 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!