Ez az olimpia nem csalódás nektek is?
Figyelt kérdés
Szilággyin meg Milákon kivül 0.2021. júl. 30. 11:29
131/141 anonim válasza:
#120 nézzük az úszók szövetségi kapitányát (ha már mindenki rajtuk van a legjobban kiakadva), 2 érmet mondott. 1 aranyban "biztos volt" Milák 200 pillangója. Bár Katinkától is érmre számított ő is, elmondta, hogy ezzel nincs semmi, nem veszítenek az értékéből az előző erdményei. Ha sokan a rengeteg pénzzel jön. Nézzük a focit: millárdok stadionra stb. imádom a magyar focit (inkább válogatotti szinten, mintsem klub) de lássuk be, hogy rájuk is bővel elmegy a pénz, bár most törelszenek felfele, de még így se olyan sikeresek, de kívánom nekik a legjobbakat és szutkolni fogok nekik.
132/141 anonim válasza:
Csak kattinkán van kiakadva mindenki, és teljesen jogosan. Az elbujdokolása főleg dicstelen korona.
133/141 anonim válasza:
Elég hullámvasutas olimpia volt ez. A végeredmény nem nagy csalódás, a vízilabdások és kajak-kenusok végül rám cáfoltak. A 6 arany elmarad a megszokottól, nyilván boldogabb lennék többel, illetve a sok negyedik hely továbbra is bosszant, abból legalább lehetett volna még 1-2 érem.
134/141 anonim válasza:
a végén 3-an beelőztek kuba, kandada, brazilia kár érte, de koreát meg mi előztük
135/141 anonim válasza:
Nekem igen is, meg nem is. Auért csalódás számomra, mert zártkapus volt, így nem volt olyan hangulata, mint amit megszokhattunk. Arról nem is beszélve, hogy több olyan sportolónk is "leszerepelt", akiktők jobbat vártam.(pl:Márton Anita).Viszont azért nem volt számomra csalódás, mert a körülményekhez képest egy viszonylag jó olimpiát szerveztek. Nekem külön öröm volt, hogy sok tizenéves fiatal mutatta meg a tehetségét(pl:Sky Brown), és, hogy több sportág is bekerült, vagy visszakerült(pl:baseball,3*3-as kosárlabda).
136/141 anonim válasza:
Szerintem jó kis olimpia volt. Ugyan kevesebb aranyérmet nyertek a magyar sportolók mint a legutóbbi olimpián, de most nem két ember hozta az aranyérmek felét hanem szépen eloszlott 5 egyéni induló + a kajak négyes között. Milákon és Kozák Danután kívül senki nem nyert egynél több érmet sem, szóval végső soron 18 különböző induló (a csapatokat egynek számolva) szerzett érmet ami nagyon szép eredmény. Nekem személy szerint ez jobban tetszett mint amikor egy induló nyer 3-4 érmet.
137/141 anonim válasza:
126) a nők között senki nem nyert egyéniben.a férfi pólósok valahogy elkerülték a csetnikeket aminek következtében elkerülték a korábbi kiesést tehát kvázi szerencséjük volt.
138/141 anonim válasza:
Amit a Késely lány produkált az az igazi égés.
139/141 anonim válasza:
Túrót. Kattinka volt az igazi égés. A belenyomott sokszázmillió és az ingyenuszoda hol van?
140/141 anonim válasza:
Jó hát Katinka is nagy égés volt az tény, de ő legalább két döntőbe bejutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!