Ez az olimpia nem csalódás nektek is?
Figyelt kérdés
Szilággyin meg Milákon kivül 0.2021. júl. 30. 11:29
71/141 anonim válasza:
Ott az újabb aranyérem, csak szólok. :D
72/141 anonim válasza:
Holnapra is van már egy biztos érmünk és elég sok esélyesünk is. Emellett a vízilabdásokban bízok, a kéziseknek statisztikailag kevesebb az esélyük, de attól nagyon szép, hogy idáig eljutottak, ha esteleg pont jó napjuk lesz és a szerencse is velük lesz akkor még ki tudja
73/141 anonim válasza:
Na, 4 arany megvan, szerintem 7-nél fogunk megállni. Még kettő kajak-kenuban, és a Lőrincz gyerek is behúzza holnap a család második aranyát. A szokásos 8-hoz már mázli kéne, de az első hét szégyene után egész biztató a helyzet.
A legjobban azt sajnálom, hogy a Berecz Zsombor nem lett olimpiai bajnok, nála jobban senki nem érdemelte volna meg, a velencei tóról idáig jutni teljes abszurdum. Hajszálon múlt.
74/141 anonim válasza:
Az első hét se volt szégyen egyáltalán. Sikerülhetett volna jobban, de szégyen semmiképpen nem volt.
Zsombort én is nagyon sajnálom, legfőképpen azért, mert utolsó olimpia.
Ellenben én a "szokásos" 8 aranyban bízok, aztán már ki tudja. Én büszke leszek mindenkire, ha lesz 8, ha nem
75/141 anonim válasza:
Kattinka a szégyen, sokkal több arra érdemes megkaphatta volna az ingyenuszodát és azt a töméntelen lóvét.
76/141 anonim válasza:
állítólag kirabolták őket, ami megviselte
77/141 anonim válasza:
76) jajj hagyjuk már.ha megvan a forma akkor ki is ússza magából.Tusup kiverte belőle a teljesítményt az edzéseken, volt hogy belehányt a medencébe.ordított vele ha arra volt szükség.ez hiányzott neki,egy kemény edző.senki nem mondta neki hogy amit csinál az nem lesz elég tokióban.most meg lehet a hátsó kijáraton távozni a reptérről szégyenszemre.
78/141 anonim válasza:
Állítólag akkor miért csak a nagy bukás után 1 héttel esik ki a szekrényből egy 1 hónappal korábbi sztori aminek eddig abszolúte semmi jele nem volt? Miért nem rögtön ott, akkor aznap? Rendőrségi papírok? orvosi papírok spanyolból hol vannak? kamu
80/141 anonim válasza:
Na mi van károgók? 5 érem 2 arany 2 ezüst 1 bronz a mai napon...ezzel a magyar sportolók 11 éremnél járnak és még hol a vége? Holnap Lőrincz Viktor biztosan nyer egyet birkózásban, és még kajak-kenuból is hátra van pár verseny, a vízilabdások is versenyben vannak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!