Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hamilton tényleg ennyire...

Hamilton tényleg ennyire leépült szellemileg?

Figyelt kérdés

[link]

Ennyire elszállt? Túl sok kábszi?

Amúgy inkább a Hamilton perelhetné mert pont miatta nem vesznek sokan ilyen órát, mert a hozzá nem értő emberek azt gondolhatják, hogy köze vana márkához.

2020. nov. 20. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Talán úgy gondolja, hogy bármit megtehet, mivel híres és színes bőrű. De jó eséllyel ezt a pert elveszti, sőt talán még ő lesz az, akinek kártérítést kell fizetni, mert megpróbálta rombolni a cég hírnevét. Mindenesetre valamit mégiscsak elért, mégpedig azt, hogy az emberek beszélnek róla.
2020. nov. 20. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Valamiért elég gyakran előfordul híres feketékkel, főleg sportolókkal. Lebron Jamesnek is teljesen elgurult a gyógyszer, pedig a pályája elején még őt is kedveltem.
2020. nov. 20. 16:01
 3/11 A kérdező kommentje:

3

Jah a sok kokótól bekattannak.

2020. nov. 20. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Én eddig mindig megvédtem Hamilton bevallom őszintén, de ezt már én sem tudom értelmezni. Elég gáz mit ne mondjak.
2020. nov. 20. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem semmi tenyleg komolyan veszi magat. Ha mar 2eve pereskednek az mar valami. Akkor nevettem el magam amikor a vietnami haborubol lathato profi katonai orat meglattam. Aztan hogy Presleynek is volt. Egyebkent az oramarkarol meg nem hallottam, de ez eleg furcsa otlet.. 😄
2020. nov. 20. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Bosszúból perelte be őket, mert nem kapott engedélyt miattuk a saját márkanevére.

Ettől függetlenül nem normális, túlbecsüli magát

2020. nov. 21. 17:42
 7/11 anonim válasza:

Nem látok a dolgok mögé. Ez csak marketing fogás, hogy a médiában legyen, és szerepeljen. Kell neki az impulzus, mert F1-ben már nem kapja azokat meg. Ő szereti, ha média róla beszél, ezért is csinál ilyen dolgokat. A másik meg teljesen jogos dolog ez a részéről.

Ott van a Ubisoft új játéka a Gods & Monsters címmel, majd jött a Monsters energiagyártó cég, hogy ez a ő nevük, a Monsters, és nem szabad felhasználniuk semmire sem és perelni akarták a Ubisoftot. Erre megváltoztatták a játék nevét Immortals Fenyx Rising-re. Szóval vannak ilyen dolgok.

2020. nov. 23. 22:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Jah csak ebben a sztoriban lúíz az ubisoft mert ő próbálta meglovagolni egy 130 éves óramárka hírnevét hogy köztudatba hozza a fostos divatmárkáját. De csúnyán pofára esett meg jól leis húzták.
2020. nov. 23. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy Hamilton rajongó, de ugye nem gondolod hogy ezeket a pereket Hamilton indítja... Valamelyik túlbuzgó idióta ügyvédje azt hitte, hogy csendben tud keresni egy kis pénzt, csak nem jött össze, és még le is bukott mert hír lett belőle.
2020. nov. 24. 10:02
 10/11 A kérdező kommentje:
De ez pont úgy hangzik mintha elvakult rajongóként mosdatnád. Egy ügyvéd nem tud fű alatt pereskedni egy 130 éves világmárkával 3 évig úgy hogy a munkaadója ne szerezzen erről tudomást. Ilyenekre ügyvédcsapatot szoktak külön felbérelni és az ilyen ügyekkel foglalkozó cégek nem minimálbérért dolgoznak. Sok sok milliójába fájt neki hogy végül országvilág előtt megalázzák.
2020. nov. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!