Mennyire megterhelő egy diéta szellemileg?
Figyelt kérdés
El akarok kezdeni egy diétát, viszont most lesz az érettségi és mivel még sosem csináltam, nem tudom, hogy milyen kihatással van a szellemi teljesítőképességemre, mert elég sok tételt kell bemagolni szinte.
A diéta egyébként nem tartana sokáig, max. egy hónap így első ránézésre, viszont a ch-t egyből le akarom vinni, nem fokozatosan.
2011. máj. 1. 11:47
1/6 anonim válasza:
csináld akkor ha nincs idegeskedni való! nem ráérsz?
sok sikert!
(a tanulás legyen az első)
sok sikert! mark86
2/6 anonim válasza:
Semmiképp se hirtelen vond meg a ch-t szerintem, hanem csak fokozatosan. Amúgy fáradtabb leszel, ahogy csökkented, legalábbis nálam ez jelentkezett.
3/6 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem, mert nem akarom e miatt elrontani az érettségit. Viszont tudom, hogy durva lesz elvonni hirtelen a ch-t, de költséghatékonyabb, mert így kevesebb ideig fog tartani, hosszú távon nem bírnám a minőségi diétát pénzügyileg.
2011. máj. 1. 15:01
4/6 anonim válasza:
És utána visszaállsz a gyengébb kajára? Akkor meg semmi értelme nem volt az egésznek. Most nehogy már az a napi 200 Ft ami egy kiló rizs ára, amiatt ne tudnád rendesen csinálni?
Meg egy hónap alatt amúgyis csak 4-5 kg-ot tudsz fogyni zsírból. De ha utána megint rosszul kajálsz, vissza is szeded.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazad, van, amúgy nem a ch a gond, hanem a fehérje, viszont nehezen hízó alkat vagyok, vagyis nem szedném vissza azt, amit leadtam, csak tömegnövelő étrenddel. Amúgy meg pont 3-4 kg felesleg van a hasamon.
2011. máj. 2. 12:35
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy még lehet kevesebb is, de zavaró:D
2011. máj. 2. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!