Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy edzésen...

Miért van az, hogy edzésen vagy meccsen szellemileg percek alatt el fáradok? És, hogy lehet ennek a határát kiljebb tolni?

Figyelt kérdés
Amúgy floorballozok.Testileg jópár emberen túl teszek de ha ha edzésen vagy meccsen is lenyomok néhány intenzívebb futást azzonal leblokkolok és koncentrálni is alig tudok.
2011. jan. 3. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
gyakorold az intenzívebb futásokat meg amik közben le szoktál blokkolni,így talán megszokod,de erre szerintem nincs különösebb gyógyír majd elmúlik
2011. jan. 3. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Lámpalázad van,vagy szociális fóbiád,vagy ami a legvalószínűbb rossz légzőtechnika.Magaddal törődj edzésen,ne a többiekkel.És figyeld a légzésed.Ha nem veszel levegőt,persze,hogy hamar elfáradsz.Ez a leggyakoribb hiba bármelyik sportról is legyen szó.Lélegezz:)!
2011. jan. 3. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
igazából n em tudom mi a bajom ,lehet a légzéssel van gond de egész edzésen veszek levegőt,talán kapkodok vagy lehet olyanokkal fárasztom az agyam amik pont nem tartoznak oda :S nem tudom de azért kösz
2011. jan. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!