Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Számít az, hogy milyen terembe...

Számít az, hogy milyen terembe gyúrsz?

Figyelt kérdés
Valamiért az olyan termet jobban szeretem amelyik régebbi valamiért jobban érzem az edzést a modern terembe nem érzem úgy, vagy ez hülyeség?

2019. júl. 17. 12:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem, hogy akkor miért csak csili vili fitnessz sz@rok vannak mindenhol és miért olyan marha nehéz egy olyan jóféle békebeli pincetermet találni 🙄"

A másik korábbi "lepukkant" helyemet azért hagyam ott, mert elegem volt, hogy állandóan drogot meg kokszot akartak rám sózni a bennszülöttek. Stb...

A sznob helyen legalább "normális" a közönség.

2019. júl. 17. 15:07
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Hát én meg pont ellenkezőről tudok beszámolni. Full lepukkant terembe szoktam járni télen, soha nem láttam, hallottam, hogy bárki kokszról beszélt volna.

Ellenbem munkatársam pár hete mesélte, hogy egy v betűs menő fitness teremben szemrebbenés nélkül a szeme előtt szúrta be két kokszi maxi egymás seggébe a cuccot :D

2019. júl. 17. 15:40
 13/29 anonim ***** válasza:

Szteroidhasználók minden teremben vannak, ezzel jár ez a sport. Mi van akkor ha valaki elakar neked adni? Szépen megmondod, hogy kösz nem. Erőszakkal senki nem fogja beszúrni a seggedbe a cuccot. Ha meg egymásnak szúrják be, az az ő dolguk, neked sem jobb sem rosszabb nem lesz ettől.

Hozzáteszem nagyjából 5-6 éve járok divatosabb termekbe és soha nem láttam olyat, hogy valaki beszúrná a cuccot. Az meg, hogy beszélgetnek róla az öltözőben nem igazán zavar. Inkább hallgatom ki mit szed, mint azt hogyan kapták el tegnap éjjel az asszonyt.

2019. júl. 17. 15:52
 14/29 anonim ***** válasza:

Elvileg szabad, bár halkan és vannak 3 centis polifoam táblák amiket nagy súlynál kötelező használni a súly alatt. Igen ám, de ráállni nem lehet a táblákra mert puha szóval a stabilitásnak lőttek, ha meg a földön állok akkor meg 3 centis blokkról húzok ami bizony számít. Nemegyszer jött már oda a 60kilós pultos srác hogy ne így csináljam mert leszakadunk, abszolút alibi terem.

Győzködöm őket hogy szerezzenek súlyemelő gumitárcsákat, de mivel kb 10 ember van a teremben akit érintene, nem látok rá sok esélyt :)

2019. júl. 17. 15:53
 15/29 anonim ***** válasza:

Fú, ez a terem szó szerint ratyiteremnek tűnik. Senki se tapizta még le a segged felhúzás kezdőpozícióban? :D

#13-as! Szerintem nem a kokszon, hanem a "bennszülötteken" volt a hangsúly. Az átlag öltözői dumák mezei proliságok, egymás seggének tűvel való szurkálása viszont nem csak burnyákszerű és szánalmas de a fizikai és a mentális egészségre is káros. Ami persze nem meglepő egy olyan szubkultúrában ami azt hirdeti magáról, hogy "egészségesen táplálkozik" ami abban valósul meg, hogy egész nap rizst meg csirkét eszik. :D

2019. júl. 17. 19:11
 16/29 anonim válasza:
Számítani nem számít, de én pl. magamon azt vettem észre, hogy ahogy öregszem, úgy leszek egyre hisztisebb akár már egy (számomra) túl érdes fogású kézisúlyzó miatt is, úgyhogy maradok a közép-felső középkategóriás termeknél. :D Amúgy meg egy jó edzéshez nem kell olyan hú de sok minden, a legtöbb teremben tudsz normálisan edzeni és még csak kompromisszumot sem kell kötnöd.
2019. júl. 17. 19:19
 17/29 anonim ***** válasza:

"Szteroidhasználók minden teremben vannak, ezzel jár ez a sport"

Nem, nem a sport jár ezzel hanem a szellemi sérültség az oka ami megtalálható a kondisok jelentős részénél. Akinek van esze az nem szteroidozik hobbisportoló létére. Sajnos a konditerem látogatók 80%-a nem a sportért jár oda hanem mert zorallul akar kinezni jó nagy pájszerral és akkor ő lesz az alfa kan. Mert hát nekik ennyi a szellemi színvonal.

És ezt nem elfogadni kéne hanem tenni ellene. Nem beletörődni, hogy a normális sportolókat ezekkel mossák össze.

Az élsport tök más, ide ne keverje nekem azt valaki...

2019. júl. 17. 19:38
 18/29 anonim ***** válasza:

#17 Szerintem mindegy ki miért kezdi el ezt a sportot és miért sönt úgy, hogy szteroidhoz nyúl. Valaki ahogy mondod zorallul akar kinézni és nagy karokat akar. Sportolóként nézve ez hülyeség, de ha neki ettől jobb hát csinálja.

A versenyzőket se akarom leszólni, de miért jobb pózgatyában feszíteni a színpadon mint mondjuk jól kinézni a strandod vagy a discoban? Nagyjából mindkettő arról szól, hogy nagy izomtömeg kevés zsírral. Szóval én nem tartom hülyeségnek azt sem ha valaki csak nyáron akar jól kinézni, hogy például jobban tudjon csajozni. A versenyzők is egy adott időpontra akarnak jól kinézni csak náluk magasabb szinten megy a játék.

Ettől függetlenül én se támogatom, hogy hobbiszinten mindenki ész nélkül koxoljon össze-vissza. Bár tudva mit lehet elérni naturálként, nem csodálom, hogy néhányan cucchoz nyúlnak. Már egy Men's Physique forma sem hozható cucc nélkül ami a "legkisebbek" kategóriája, így nem csodálom, hogy az átlag gyúrósnak elfogy a motiváció mikor fele olyan jól sem néz ki.

2019. júl. 17. 20:54
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindegy mert jo gepeken lehet edzeni meg a társaság az nagyon nem mindegy. Pl pár tohonya edzotàrsal akik beszelgetni járnak le a terembe eleg demotiválo.
2019. júl. 18. 01:11
 20/29 anonim ***** válasza:
En olyan terembe jartam videken ahova csak ismertseg alapjan lehetett bekerulni. 2016-ban meg 3500 ft volt a havidij, kaptal egy kulcsot es reggeltol estig akkor mentel amikor akartal. 2 roma srac jart oda, mindketto jofej, soha nem volt gondom veluk, az egyik komuves a masik karbantarto. Mast, vagy akirol elsore lejott hogy balhes, nem engedett be a tulaj. A teremben tilos volt a kox is, ha elokerult volna azonnal kiraknak. Persze volt par suhanc,akik otthon szurkaltak magukat, az oda jaro ~150 emberbol 3-4 fiatal. Felhuzast konkretan nem tiltottak meg, de mivel egy regi hazrol van szo, a fa padlo miatt megkertek hogy ne ba_zd le a 200 kilot mert lehet hogy mesz a pincebe. A tulaj Romaniabol vett hasznaltan egy teljesen korrekt gepparkot, Nautilus, Hoist, Life Fitness gepek, futopadok. Nagyon jol osszeallitott park volt, ha hozott egy uj gepet a srac, mindig korbekerdezett a tapasztaltabb odajarok kozott, hogy mi a velemeny, probald ki, jo, nem jo, kenyelmes, azt dolgoztatja amit kell, stb. Volt hogy hozott egy bicepsz gepet, kiprobaltuk, en elmondtam neki hogy szar az egesz 😄 egy het mulva hozott helyette masikat. A teremben nem volt legkondi, 11-17 oraig besutott a nap, futes is csak modjaval. Meg is imadtam, mai napig jobb kedvel edzek ott mint egy Cutlerben, Gildaban, A fitnessben vagy L1-ban. Sky fitness, Mekka teli van bekepzelt koxos ko_sogokkel, guggolni, fekvenyomni, felhuzni egyik se tud, de hatalmas arcuk van. Engem nem az emberek edzeskulturaja zavar, hanem a kozeg, amit az elobb emlitett peldany nagy szamossaga ranyom az egesz teremre. Meg a csilivili geppark, ami biztos hogy nagyon sok 10 misi volt, de hogy nincs egy normalis huzodzkodo allvany vagy mell, vall gep kozte, az is biztos. Bonusz a szemelyzet hozzaallasa, hozzavagnak a kislanyhoz/fiuhoz a pultban egy szakmunkas minimalbert, de ha nem Rolexel a kezedben erinted a kartyad a terminalhoz, meg nem UnderA nadragban edzel, mar megy is a kiafa_zomvagyte, kihaennem stilus.
2019. júl. 18. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!