Számít az, hogy milyen terembe gyúrsz?
Mindenki a lepukkant klasszik oldszkúl termeket szereti.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért csak csili vili fitnessz sz@rok vannak mindenhol és miért olyan marha nehéz egy olyan jóféle békebeli pincetermet találni 🙄
Előző, mert a hobbigyúrósoknak, kardiónyusziknak és a középsuliból kondiba járó fiúknak/lányoknak a csilivili gépes termek kellenek és ők jóval többen vannak mint "mi" :)
Én a pesti John Reedbe, egy igazi divatgyúrós r*tyiterembe járok, de mivel akciósan vettem a 2 éves bérletet, közel van, van erőkeret, rúd, kalibrált tárcsák és egykezesek 55kg-ig, teljesen jól tudom ott nyomni az erőemelő edzéstervem. Spottolni nem sokan tudnak, a felhúzás hangjától f*snak, szeretnek a fekpadon telefont nyomkodni és lopták már el a dzsekimet a fogasról, szóval én is örülnék egy oldschool teremnek a környéken.
Azer túlzásba sem kell esni. Nem hallottam még olyan teremről itthon ahol tilos lenne felhúzni. Én elég divatos terembe jártam egy időben (Cutler) és rengetegen végeztek felhúzást köztük én is.
Persze ha már egy 50 kilós felhúzás közben elkezdesz ordibálni meg sportot űzöl abból, hogy minél hangosabban dobd le a súlyt, akkor nem fognak megdicsérni.
Aki keményen akar edzeni az megoldja bármilyen teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!