Ha meg vagytok egy kicsit fázva/ nem aludtatok jól/ izomlázatok van, lementek a terembe edzeni vagy vártok amíg ideális állapotban lesztek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 14:52
1/3 anonim válasza:
Ha megvagyok fázva, akkor soha. Akkor sem, ha birnek edzeni. Engem legyengit, aztán csak rosszabbul leszek. Inkább a seggemen maradok pár napig és hamar lecseng.
Izomlaz esetén igen, megyek.
Ha nem alszom jól, akkor csak úgy, ha extra eset. Pl ha kisfiam beteg és éjszaka semmit sem aludtunk, akkor úgysem érne semmit. Ha csak 1-2oraval aludtam kevesebbet akkor még simán le egyek.
24N
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon fáradt vagyok, akkor sem megyek, hogy lehet fáradtan jól edzeni?
Ha meg beteg, akkor sem.
Ha izomláz, akkor fajdalomtol fugg, és ha csak az egyik testrészem fáj, akkor másik testrészre edzek...
3/3 anonim válasza:
Én csak kicsit visszább veszek, lazább gyakorlatokat csinálok vagy több pihenőt tartok. De ha pl. lázas vagyok, akkor már inkább otthon maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!