100 fekvőtámasz,100 felülés,100 guggolás,10km futás minden egyes nap. Ez az intenzív edzésprogram milyen eredményt hozna?
Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 02:17
11/40 anonim válasza:
Egyoldalú és hiányos.
Másik nap legyen 100 húzódzkodás,100 pike fekvő és 100 egyenes híd.
12/40 MadSeal válasza:
Jelenleg nem tudni e hatalmas erő határait, melyet ez a program okoz, bár egyes prófèciák már előre megjósoltak bizonyos dolgokat, de sajnos ezekről nem szólhatok, mert kárba veszne a pillanat átélésének öröme.
13/40 anonim válasza:
A 10 km futás napi rendszerességgel rengeteg. Már a második héten túledzetted magad vele. A másik három nem nagy kaland. Most megcsinálom őket összesen 6-8 perc alatt.
14/40 anonim válasza:
1 hétig se bírnád szóval tárgytalan
15/40 A kérdező kommentje:
Nem számít,akkor is erőltetni fogom.Keményen kell edzeni amíg ki nem hullik a hajam,ez az egyetlen módja,hogy erősek legyünk
2019. jún. 9. 14:34
17/40 anonim válasza:
13as, naponta 10 km rengeteg? Én meg még rengetegen mások naponta simán futunk ennyit, ez 50p kocogás. Emellett én még kondozik heti 3x is, és biciklizni is szoktam ilyenkor nyáron.
18/40 anonim válasza:
Nekem már kihullott a hajam, mostmár nemsokára erős leszek.
20/40 anonim válasza:
10 km=50 perc kocogás? 5 perc/km időt kell minimum tartanod hogy meg legyen 50 percen belül,ami nagyon nem kocogás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!