Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen az edzéstervem?

Milyen az edzéstervem?

Figyelt kérdés

H: Mell - tricepsz(+has)

K: Váll - csuklya

Cs: Hát - bicepsz

P: Láb-Vádli (+has)

Tervezek egy extra edzés napot szombat délelőttre(átlagosan sztem 4 hétből 3szor érnék rá)

Ezen a napon pedig bicepszre, oldalsó deltára, tricepszre, és ha belefer első deltára csinálnék + gyakorlatokat. A hangsúly a bicepszen és az oldalsó deltan van. Ezeket akarom felfejleszteni. Mehet ezekre a heti 2-szeres edzés ugye?

2019. máj. 9. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez felosztás, nem edzésterv.

Csuklyára háttól elkülönítve fölösleges edzeni, lábazni heti kétszer kéne hogy szokd a terhelést. A váll gyorsan regenerálódó izom, melledzésnél edzhetsz elülső vállra, felső hátedzésnél hátsóra. Van alsó és felső hátad amit kezdő szint felett már nem lesz ajánlott együtt edzeni.

Mehet a heti 2x edzés ha hagysz 48 óra regenerációt.

2019. máj. 9. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Lábam az elég fejlett, mert évekig fociztam. Azt heti 1-szer fogom, azt szeretném kétszer megedzeni ahol levagyok maradva magamhoz képest. Egyébként miért kéne a csuklyat a hát mellé edzeni? A teremben akik tobbeve(5-10) kondiznak, szinte kivétel nélkül vállnap végén edzik a csuklyát, nem hátnapon

Egyébként nem full hülyeség amit írsz, nem leszolni akarlak, de azért nekem is van egy 3 éves edzésmúltam, oké az baki volt hogy edzestervet írtam, mert ez valóban csak a felosztás :D. Viszont az irasosban azt mondod h első delta melledzes után. Hátsó delta hátnapon. Ezt úgy érted hogy akkor nem is kell vállnap. Meg az oldalsó delta hol marad? Én annak a híve vagyok hogy izolálva kell edzeni, és a váll az kifejezetten egy olyan Izomcsoport ami igényel/megérdemel egy külön edzésnapot

2019. máj. 10. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem értem miért akar mindenki steroidos edzéstervet követni nem csak naturál de kezdőként.....

Az ilyen osztott edzéstervek arra jók hogy több időd legyen és erőd megedzeni külön az izomcsoportokat 1x hogy miért jó? Steroidal azért mert akkor több ideig van nagyobb erő s jobban bírják de 1 izomcsoportra kell nekik 1 hét regeneráció.

Naturálnak miért jó? Sehogy se jó.

Véleményem szerint lecserélném helyedbe vagy heti 3x teljes test edzésre vagy heti alsó felső test edzésre

És főgyakorlatokra koncentrálni nem izolálgatni mikor nincs mit izolálni..

2019. máj. 12. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Alphadestiny-t kellene youtubeon nézni és akkor nem lenne itt semmi kérdés se. Legjobb naturál edzéstippeket ott lehet találni.
2019. máj. 12. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet 10 évig kondizni valós edzéskultúra és tudás nélkül, és akkor az eredmények hasonlóan gyengék lesznek. Ha 3 éve jársz terembe és indokolatlan izomcsoportfelosztást, izolációs gyakorlatokat alkalmazol, és tényleg azt hiszed a focitól erős lett a lábad, hát nem lehetett egy produktív 3 év.
2019. máj. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!