Milyennek tűnik az edzéstervem (17/f)?
Hétfő : mell, tricepsz
- Tolódzkodás (bemelegites után) 6 sorozat, az első és az utolsó széria magas ismétlésszámmal, súly nélkül,a többi 15-20 kg-val
- csigás letolás 5*8-10
Kötéllel ugyanez 4*8
Csigás rúddal fej fölött előre tolás 4*8
Tricepsz rész végére : zsamolyon tolodzkodas 30-40 kgval 4*12-16
Mell : fekvenyomás 12,10,8,6(legnagyobb súly), 8
Padon két egykezessel nyomás : 12,10,8,8,8
Tárogatas: 12,10,8,8,8
Mellgép(előrenyomás) : 12, 10,6(max súly) 8,8
Csigan athuzas(nem tudom a nevét, felsomellre megy, ha így megvan, ket kézzel, eloredolve enyhén, nyújtott karral kell magunk elé húzni mindkét oldalról a kötelet) 12,8,8,12,10
Kedd : Láb
Bemelegites : guggolás, egylabas guggolás,
-Guggolás : 5*8
-lábtoló : 10,10,10,10,10,10,12,10
- combfeszito(gép) 10,8,8,8,8
Combhajlito gépen (nem biztos hogy jól tudom a nevét, ugyanazon a gépen mint az előzőt, csak ezt hason fekve)
-kitörés 12-12 kg-mal 4*30m kb.
9-9 kg 3*30m
Utolsó szett : súly nélkül (levezető)
Vádli : gépen ülve : 20,14,12,10,20(első + utolsó kisebb súllyal)
Lábtoló gépen vádlizas 4*10-12
Álló vádli gépen 4*8-12
Szerda : pihenőnap
Csütörtök: Hát, bicepsz
Huzodzkodas : súly nélkül 2*10
Súllyal : 8,8,6,6
Súly nélkül 2*8
Lehúzás mellre 4*8
Lehúzás nyakra 3*12
' kötélen hashoz húzás' (bocsi nem tudom a nevét) max súllyal :rakotve 20kg : 10,10,8,8,8
Evezés 3*8
Felhuzas 10(kis súllyal)
8 nagy súllyal
5 még nagyobb súllyal
6 nagy súllyal
6 nagy súllyal
8 picit visszavéve a sulybol
Bicepsz : egykezes állva 16-20(összesen a két kar felváltva) 3*
Francia rúd (majdnem egyenes, nem a nagyon gorbitett) 28kg-val 2*8
23 kg-val 3*10
Huzodzkodas 'bicepsz fogassal': 14 súly nélkül
3*8 súllyal
10 súly nélkül
Kötéllel : 4*8-10
Ugyanez rúddal : 4*8
Péntek : Váll, csuklya
Oldalemeles 8*8-10
Egykezes fogantyúval oldaraemeles 4*10/váll
Döntött törzsű oldalemeles(hátsó delta) 4*8-10
Állig húzás 12(könnyű súly), 8,8,7(nehéz), 10(könnyebb)
' Mindkét Kötéllel keresztfogasba' hatrahuzas'(hátsó delta) : 4*8
Kötéllel homlok fölé húzás(hátsó delta) 4*8
Vallbol nyomás, nyak mögé visszaengedessel rúddal
8,8,6,6
Arnold nyomás 3*8
Kötéllel fej fölé emelés (láb között jön el a kötél)
Ülve a legutóbbi : előre emelés 2*16(váltott váll)
Csuklya : erre szánt keretben 20(bemelegito súly), 12,12,10,10
Kézisulyzo vallvonogatas" 4*10
*szombat délelőttre tervezek egy 5.edzesnapot (tricepsz, bicepsz, váll), ezekre szeretnék raerositeni.magas vékony vagyok, hosszú karokkal. A hatammal nincs baj, sztem elég heti 1 edzés,de a karnak sztem kell 2. (36 cm jelenleg)
Kérdések: - csuklyara milyen gyakorlatok vannak még
- jónak tűnhet e nagyjából az edzésem? (nem tökéletes semmi, se, így ebben sem arra törekszek), csak megfelel e egy hosszútávú edzéstervnek?
- Vállnapom pénteken van, szombatra tervezem ezt az extra főként kar, részben váll edzést. Elég e a válnak 1 nap regenerálódás? És a tricepsznek is? Mert hétfő ugye mell tricepsz
hát ez k..rva sok mennyiség még akkor is, ha mindent csak heti 1x edzel.
messze túl sok
Igen tudom, hogy sok de a testem bírja, szépen fejlődésnek indult. 4 hónapja csinálom. Nyilván nem lettem kétszer akkora, de többen kérdezték már, hogy kondizok e?
A kaja rendben van. Az se tökéletes. Vannak napok amikor becsuszik egy pohár cola, vagy néha napján (de ez tényleg csak max. 2* egy hónapba valami szemétkaja
Ezenkívül megvan bőven a kalória (2500+ - ra lőttem be. Valamikor csak ennyi, amikor nagyobb az étvágyam, akkor 3000+ is akár.
Makrók aránya szerintem jó. Fehérje megvan,egy adag port viszek be egy nap, nem kell a kettő, úgy érzem.
Vitamin is megvan, viszonylag sok gyümölcs, még több zöldség.
Ezalatt a 4 hónap alatt 7kg jött fel. Így most 70 vagyok. 183hoz.
Oké, hogy bírod, de ez nem azt jelenti, hogy optimális.
Egyrészt minél kezdőbb valaki, annál kevesebb mennyiség kell a fejlődéshez.
Másrészt az edzésre igaz a csökkenő hozadék törvénye. Magyarul ahogy egyre többet raksz bele az edzésbe, egyre kevesebb extra eredménnyel jár.
Ez a mennyiség kb egy 120kilós szétkoxolt testépítőnek kellene a fejlődéshez. Neked a fele is kb ugyanazokat az eredményeket hozná, ezt kb garantálom.
Plusz naturálban a magasabb frekvencia alacsonyabb volumen kifizetődőbb, de ebbe már nem megyek bele, ha érdekel, úgyis utánaolvasol.
De én nem vagyok naturál, fehérjeport iszok xdddr
Amúgy viccet félre téve utánaolvasok, max picit visszább veszem, abba van valami, de a feléig tuti nem redukalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!