Milyen legyen a kétnapos edzéstervem?
Pl. ez jó lenne?: Comb, vádli, Bicepsz, tricepsz
Mell, hát, has, váll.
És akkor mindenre 2-3 gép/ gyakorlat
Na véglegesítettem:
Vádli, Comb, Mell, Váll
HAS, Hát, Bicepsz, Tricepsz
Ez jobb lenne, nem?
Csináltam egy olyan edzéstervet tavaly ősszel, hogy felsőtest-guggolás-felsőtest-felhúzás. Minden edzésnap után átlagosan 2 nap pihenő.
Egy felsőtest napom így nézett ki: fekvenyomás 4 sor, döntött evezés 4 sor, ferde nyomás 1 kezessel 3 sor, húzódzkodás szélesen 3 sor, fej fölé nyomás 1 kezessel 3 sor, kalapács bicepsz 3 sor, csigán letolás tricepszre 3 sor, végén triszettben: gépen bicepsz 2-3 sor, tricepsz nyújtás 1 kezessel 2-3 sor, oldalemelés 2-3 sor.
A következő felsőtest napom is ugyan ilyen sorozatszámokkal ment, csak a gyakorlatokat cseréltem le: ferde nyomás, húzódzkodás, fekvenyomás 1 kezessel, szűk evezés alsó csigán, nyak mögül nyomás, francia rudas karhajlítás, padlóról nyomás, döntött t. oldalemelés, bicepsz gépen, csigán letolás kötéllel.
A guggoló napon pedig 4 sor guggolás, 3 sor zártlábas guggolás, ha nincs külön felhúzó nap akkor a guggolások után 2-3 sor merevlábú felhúzás mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!