Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így megfelelő étrend lenne?

Ez így megfelelő étrend lenne?

Figyelt kérdés

Most fogok elkezdeni edzeni, így előbb az étrendet akarom valamennyire kialakítani. Korán kelek munka miatt, így ne lepődjetek meg :D

Reggeli 4:30 körül, zabkása fahéjjal/mézzel vagy banánturmix a változatosság kedvéért +1 fehérje turmix (muszáj ennem felkelés után, mert munkahelyemen csak később tudok enni és 6 óra körül már korog a gyomrom)

Reggeli 2 7-8 között tojásrántotta+sajt+csirkemell sonka+barna kenyér

10 óra környékén alma/banán/körte + valamilyen mag, dió /mandula

Ebéd dél körül: csirkemell/hal/karaj/tarja( hogy ne csirkét toljak 0-24), köretnek rizs/burgonya/bulgur +párolt zöldség (brokkoli,répa,cukkini,gomba)

Fél 3 körül, ugyanaz mint ebédre, edzés után fehérje turmix

Vacsorára valamilyen hús+köret / túró/rántotta

Mennyiséget nem írtam, mivel én sem tudom pontosan mennyi amennyi belémfér, azt tudom, hogy több kalóriát kell bevinnem, így ezt majd a későbbiekben kitapasztalom.

Esetleg kihagytam valamit/változtassak valamin?

Vitaminkból magnézium/kálcium/ c vitamint akarok szedni.

Az időpontokat azért írtam így "pontosan" mivel ilyenkor van fixen szünetem, így tudok nyugodtan enni.

2019. ápr. 1. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik. Esetleg 1-2 kanál lenmagolaj még mehet napközben valamikor.
2019. ápr. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!