Nektek is nehéz bevinni a megfelelő mennyiségű szénhidrátot tömegnövelésnél?
Ha meg van az étrendem a az ajánlott fehérje mennyiséget mindig be tudom vinni, de a szénhidrát és a kalória mindig alatta kullog.
Valahogy aránytallannak tartom ha nézünk pl egy klasszikus 100 g csirke + 100 g rizst, amiből a rizs főzés után majdnem háromszorosa lesz súlyra.
Tehát köretként mindig soknak tűnik.
Nincs erre vmi trükk hogy hogyan dobjuk meg az értékes szénhidrát mennyiséget élvezhetően?
{az egyél eleget/rendesen azt jól van kommentelők, vegyenek légyszi egy pillantást a saját testkompozíciójukra aztán irogassanak, köszi}
Só, fűszerezés. Nekem vagy 15 fajta fűszerem van és mindig mással szórom meg. Ez sokat segít a változatosságban.
A rizst gondolom leszűröd főzés után és nem csomósan, összeállva ennéd.
Ja igen, én 80 kiló vagyok, napi 65 dkg csirkemellet és fél kiló rizst eszem. (A fél kiló főzés után 1,5-1,6 kilóra dagad, ezt mind megeszem minden nap.
Amúgy a reggeli legelső étkezést zabbal helyettesítheted. Én is úgy szoktam, az is finom, csirkével+vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!