Edzésterv, mennyire megfelelő a bontás, a gyakorlatok és az ismétlésszám?
Még télen és tavasszal kondiztam folyamatosan kb 5 hónapot, de aztán nyáron abbahagytam és most ősszel az egyetem miatt sem csináltam, de újra szeretném kezdeni. Célom a hasamról leadni a felesleget és izmosodni. Összeraktam egy A és B napos edzéstervet
-A1 nap Mell-tricepsz: -fekvenyomás, tárogatás, fekvenyomás ferde padon, csigás letolás, csigás letolás kötéllel, tolódzkodás
-A2 nap Hát-bicepsz: -mellhez húzás széles fogással, kábeles evezés, Y-emelés, bicepsz állva egykezessel, scott gép, kalapács bicepsz
-A3 nap Váll-láb: - vállból nyomás egykezessel, előreemelés, oldalemelés ferdepadon, guggolás, lábtoló, vádligép
-B nap: 50 perc lassú futás aerob edzésnek + hasazás függő lábemelés és hasprés
Ismétlésszám: 1*10-12bemelegítésnek aztán 3*6-8
Étrend:
Reggeli: tojás, zöldségek v. joghurt zabbal
Második étkezés: gyümölcs v. dió, mogyorófélék
Harmadik étkezés: csirkemell v. lazac rizzsel v. krumplival(hetente 1-2szer) + zöldségek(főleg brokkoli)
Negyedik étkezés: az előbbi
Ötödik étkezés: túró + joghurt v. lekvár
Azt elfelejtettem:
H: A1
K: B
Sz: A2
CS: B
P: A3
Sz: B
Klasszikus 3 felé osztott terv, én nem szeretem az osztott terveket és a több gyakorlatot egy izomra, de ha neked bejön jó lehet.
A kajánál jobb lenne ha makrókat számolnál.
kb. nulla edzésmúlttal rögtön hatszor szeretnél menni egy héten?
nem egy túl okos ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!