Hány kg-al nyomjak fekve illetve mennyivel lábazzak?
Felvenyomashoz bôven eleg lesz neked a rùd onmagaban. Ne erezd cikinek, mert nem az! Majd akkor tegyel ra 2,5 kg tarcsat ha mar tudsz 5x10 et nyomni
Labazashoz meg nem kell suly csak csinalj pl 5x20 gugolast szabalyosan es erteni fogod
#2 akkor te mit tartasz jó gyakorlatnak mellre?
#4 ezt a baromságot honnan vetted? 16 éves kezdő nyomjon első edzésen 1rm-et???
Hát én pont azt vettem észre, hogy a kézinél sokkal jobban edzem a mellemet, mivel nem csak mellig tudod engedni a súlyt,hanem mell alá is,így eléggé nyúlik, és nyomásnál is nem csak kötött pályán nyomod a a rudat, hanem beletudsz játszani, hogy esetleg még egy kicsit szükíted a nyomás csúcspontjánál a kezed.
nekem a kedvencem kb 60-70fokon tárogatni,és nyomni.
de nyilván mindenkinek más.
#8 vagy nem tudsz effektíven fekvenyomni (rossz pontról kezded el nyomni, nem jól áll a könyököd vagy a csuklód, széles hátizmot nem használod nyomás közben, nem szorítod a rudat, stb...), vagy/és kevés a súly.
Kérdésre: fogd meg a rudat, ha meg tudsz vele csinálni szabályosan 15 ismétlést, tegyél rá 1-1 2,5 kg-os tárcsát. Ha ezzel is megy, akkor tegyél fel 1-1 5 kilósat. Állíts be egy olyan súlyt, amivel megy pár tartalékkal 10-12 ismétlés. Azzal kezdj el szériázni, 4-5 sorozatokat, utána ha megy a szabályos nyomás, mehetsz föfele súlyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!