Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eleinte nem fájt az ugrókötele...

Eleinte nem fájt az ugrókötelezésnél a vádlim most miért?

Figyelt kérdés
Elkezdtem kötelezni még júliusba, elején nem fájt semmi bajom nemvolt tőle, most viszont 20perc után rettenetes fájdalmat érzek, sokszor lábra se tudok állni. Azon gondolkodtam, hogy ez lehet azmiatt hogy kevés fehérjét viszek be?

2019. jan. 8. 17:07
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Mivel mind a kettő ugyanolyan hülyeséget írt, azt hittem csak 1 ember lehet. Erősen kétlem, hogy valaki ezért fogyatékos lenne. Elég szomorú hogy azt a sok fa**ságot 2 ember tolta nem pedig egy, erről ennyit.
2019. jan. 10. 12:20
 42/44 A kérdező kommentje:
Másrészt pedig mikor nekem ugattak mindketten 41%osak voltak, te fogyaték:D
2019. jan. 10. 12:21
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező esetleg még próbáld ki egy bemelegítő krémet, hátha segít.
2019. jan. 10. 13:19
 44/44 A kérdező kommentje:
TROMBÓZIS LETT ja nem tényleg csak egy jó cipő kellett gondoltam szólok így 1 év után h azóta is minden f***a a vádlimmal, de bevallom most roh@dt sokat nevettem h miket válaszoltak XD
2020. márc. 28. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!