Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eleinte nem fájt az ugrókötele...

Eleinte nem fájt az ugrókötelezésnél a vádlim most miért?

Figyelt kérdés
Elkezdtem kötelezni még júliusba, elején nem fájt semmi bajom nemvolt tőle, most viszont 20perc után rettenetes fájdalmat érzek, sokszor lábra se tudok állni. Azon gondolkodtam, hogy ez lehet azmiatt hogy kevés fehérjét viszek be?

2019. jan. 8. 17:07
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
81%
Nincs köze fehérjéhez. Ízületi probléma lesz. Nem a legjobb talajon ugrabugrándozni, főleg ha még a cipő sem a legmegfelelőbb.
2019. jan. 8. 17:28
 2/44 anonim ***** válasza:
5%

Ez valószínűleg sajnos a Büerger-kór nevű betegség lesz. Amputálni szokták ebben az esetben az érintett lábát.

De nézd a jó oldalát! Ezentúl megállhatsz a rokkantparkolókban.

2019. jan. 8. 18:49
 3/44 anonim ***** válasza:
13%

Azért fáj, mert elvesztette a kondícióját.

A probléma orvoslására ajánlom az ütemezett erő tervet.

Ez egy olyan terv, ami megkönnyíti az életed, sokkal rövidebb távon sokkal magasztosabb eredményeket produkálhatsz. Ezalatt értem a fájdalom csökkentést és az izmosodást is, a program mellett szól az egészség megőrzése.

Ez a program arról szól, hogy a testednek, egy grandiózus mennyiségű sokkot adsz, ezáltal a test által termelt hormonok kibővülnek, ami jobb eredményekhez vezet, káros hatás nélkül.

Ezt a tervet még a régmúlt emberei dolgozták ki, mikor még nem léteztek káros és manipuláló szerek. Ezek az emberek ilyen drogok nélkül is egészségesek és egyben szuperek voltak.

A megmaradt feljegyzések szerint 4226 ismétlést kell teljesíteni két darab ősrégi testgyakorlatból, egy megadott súllyal.

Ez a 2 gyakorlat a fekvenyomás, ebből kell 4226 ismétlést teljesíteni 7kg-mal.

2019. jan. 8. 19:34
 4/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, leginkább az elsőnek, ugyanis felvilágosított hogy TALÁN nem kéne mezítláb ugróköteleznem. :D az utolsót most így nem igazán értettem, a második meg inkább hagyjuk.. xd ha fejfájást írtam volna lehet rákos lett volna az agyam :(
2019. jan. 8. 20:11
 5/44 anonim ***** válasza:
0%

Ez pedig valószínűleg artériás klaudikáció, azaz érszűkület.

Jellemzően 50-60 év kor felett jelentkezik, tipikus tünete a gyorsan vagy fokozatosan beálló izomfájdalom, aminek következtében a beteg csak rövid távú gyaloglásra képes.

Ez a probléma leginkább az ágyéki gerinccsatorna-szűkület tüneteként jelentkezhet. A szűkület a gerinccsatornában húzódó cauda-rostok és/vagy az ideggyökök nyomását okozza. A csökkent vérellátás és a vénás rendszer kompressziója okozta keringési elégtelenség a fájdalom előidézője. A vádligörcsön túl tünetként jelentkezhet még a reggeli alsó végtagi zsibbadás, a járás közben jelentkező végtaggyengülés, a járástávolság beszűkülése, előrehaladott esetben pedig a súlyos járászavar.

Esetleg még diabéteszes neuropátia lehet.

Vagy mélyvénás trombózis.

A mélyvénás trombózis: egy vérrög képződik a vénában

2019. jan. 8. 20:26
 6/44 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDD szerintem csak az volt a baj, hogy nem cipőbe ugráltam, hanem zokniba. És 17 évesen nem hiszem hogy ilyen problémák jelentkeznének :P
2019. jan. 8. 20:30
 7/44 anonim ***** válasza:
0%

Simán lehetnek. Mi szóltunk.

Majd ha nagyobb lesz a baj akkor majd jusson eszedbe, hogy mi segíteni akartunk de te elutasítottad...

2019. jan. 8. 20:31
 8/44 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a leírtak alapján, egybevetve a kérdéseddel igenis valószínű. És ha ez így marad akkor csak rosszabbodni fog a helyzet és tényleg le kell amputálni.
2019. jan. 8. 20:31
 9/44 A kérdező kommentje:
Remélem izgi úgy tenni mintha nemtudnám hogy folyamatosan csak 1 ember ír, az első kivételével.
2019. jan. 8. 20:35
 10/44 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik némi agy elmeszedés is van a tünetek közt.
2019. jan. 8. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!