Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van hogy nagyon megnőtt...

Miért van hogy nagyon megnőtt az étvágyam, amióta befejeztem a diétát?

Figyelt kérdés
1800 kalória körül szálkásítottam.Heteken keresztül éheztettem magam.Most hogy leszálkásodtam és elkezdtem újra tömegelni,hatalmas mértékben megnőtt az étvágyam.Eddig 2500 kcal körül tömegeltem,de most ma már 3000-et megettem,de most is olyan éhes vagyok,meg tudnák enni mégegyszer ennyit.Félek hogy igen hamar bezsírosodom

2018. szept. 13. 23:26
1 2
 1/17 anonim válasza:
Leirtad. Azert mert eheztetted magad
2018. szept. 13. 23:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor most nekiállok robbanásszerűen hízni?
2018. szept. 13. 23:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen az anyagcsere miatt könnyen meg lehet. Diéta után nem szabad rögtön elkezdeni az égbe emelni a szénhidrátot. Fokozatosan hétről hétre kb 1*tskg-nyi mennyiségű ch-val kell növelni.
2018. szept. 14. 00:24
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebbi "szálkásításnál" ne éheztesd magad, mert éheztetéssel mindent csinálsz, csak nem szálkásodsz. Ha mégis leszálkásodtál, akkor valószínűleg rengeteg izmot veszítettél. Az éhezés nem fogyaszt, hanem az izmokat bontja, ami gátolja a zsírégetést. És, igen, valóban nagyon be fogsz zsírosodni, amint abbahagytad a szerinted szálkásításnak minősülő koplalást, hiszen éheztetted magad, a szervezeted felkészült a sokkra, és elkezd brutálisan tartalékolni, ami kizárólag zsir formájában fog lecsapódni, izmot csak jelentős zsirosodás után fogsz tudni növeszteni, vagyis a nagy "szálkásitásoddal" adtál egy pofont a sz*rnak. Szálkásitás nem más, mint a szénhidrát/fehérje arány brutális elbillentése az utóbbi javára, általános kalóriadeficit elérése, és az anyagcsere felpörgetése a korábbinál sokkal rendszeresebb étkezéssel (legalább napi 7 alkalom), és, hogy sose hagyd a szervezeted éhezni, mert akkor elkezd tartalékolni zsír formájában!!!
2018. szept. 14. 01:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy sok izmot vesztettem volna.Az erőszintem csak nagyob minimálisan csökkent.És életem legjobb formájába értem a szálkásítás végével,a kocka has is megvolt
2018. szept. 14. 02:24
 6/17 anonim ***** válasza:

ilyenkor a test un "katabolizmus" allapotban van mivel ehezel, igy az izomrostokat a szervezet sokkal konnyebben alakitja at atp-re, igy nyilvanvaloan azt hasznalja, probalja a magasabb hoertekkel rendelkezo makrot raktarozni tehat a zsirt, ilyenkor a tuleles efektus jon elo a szervezetben minden bevitt tapanyagot probal elraktarozni zsirkent.

dieta lenyege megfelelo makro intervallum megvalasztasa.

2018. szept. 14. 07:43
 7/17 anonim ***** válasza:

#4 honnan szedted össze ezt a rengeteg baromságot?

Amúgy 1800kcal-lal kétlem a koplalást...

2018. szept. 14. 11:07
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor mennyi kalóriát egyek diétánàl?2200-al már tömegelni szoktam
2018. szept. 14. 12:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Én nekem 1500körül van a diétás étrendem.

Fehérje magas, ch és zsír minimális.

Heti 1x hétvégén emelem meg a szénhidrátot.

2018. szept. 14. 14:04
 10/17 A kérdező kommentje:
Hány kg vagy?
2018. szept. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!