Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan vigyek be minimum 150...

Hogyan vigyek be minimum 150 gramm fehérjét, ha nincs akkora étvágyam?

Figyelt kérdés

a) reggel egyáltalán nem vagyok éhes

b) 11 körül egy kicsit megjön az étvágyam, benyomok egy fehérjenövelt joghurtot. 2 dl, 16 gramm fehérje.

c) ebéd. Nekem a csirkemellből max. 15-20 deka megy be, halból valamivel több, mert az vizesebb. A csirkemell olyan száraz, hogy nehéz lenyelni. Mondjuk ez legyen olyan 50 gramm fehérje.

d) uzsonna. Benyomok egy tonhalsalátát, ez 18 gramm fehérje.

e) edzés után egy shake 30 gramm fehérje laktózmentes tejjel.

f) vacsora. Murva éhes vagyok, de ilyenkor nem lehet sokat enni, elvileg csak túrót. De kinek van kedve hozzá? Ilyenkor én sok zöldséget ennék, salátát, gyümölcsöt, olyasmiket, amikben sok a víz, viszont kevés a kalória.

Ráadásul laktózérzékeny vagyok, csínján kell bánnom a tejtermékekkel. Kevés még oké, de soktól phosok.

2017. júl. 19. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Vacsorára is ehetsz csirkét,halat,tulajdonképpen bármit,ami belefér a makróidba.Ha akarsz,dobj be még 1 turmixot.
2017. júl. 19. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

150 gramm fehérje alig több, mint 600 kcal, nem kell sokat enni a beviteléhez, persze fehérjedús étel kell, ha kicsi a kalóriakereted. De ha nagyobb, akkor enned kell rendesen s nem keveset, ha tetszik, ha nem.

Ha este éhes vagy, akkor miért eszel kevés kalóriát? Ki mondta, hogy nem este nem ehetsz sokat vagy csak túrót? Ez baromság. Az összbevitel számít s ha te este tudsz enni többet, egyél akkor.

Rengeteg opciód van, valamit csak szeretsz?

Nem muszáj csirkét enni, rengetegféle jó hús van, még sovány is akad bőven. S nem is muszáj húst enni.

Nekem ugyan nincs gondom az evéssel, de ha mégse megy, akkor fogok egypár tojásfehérjét (főtt tojás formájában) s másodpercek alatt benyomtam egy kis kupac fehérjét. Amikor épp unom a tojást, a fehérje még akkor is bemegy, még jól is esik, de amúgyis kevés idő, meg lehet enni kötelességszerűen is, nem nagy gond. Persze a sárgája értékesebb, de én eszem azt is, csak bizonyos szitukban a fehérje megy könnyebben.

2017. júl. 19. 23:45
 3/4 Cortez70 ***** válasza:
74%
Hogyne lehetne este többet enni? Mehet simán akkor egy nagyobb adag, húsból, tojásból is. A napi össz bevitel számot.
2017. júl. 20. 04:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne este sokat enni, azért mert a nőklapja ezt írta 1982-ben? Ember az az ezést utáni első szilárd étkezésed. Jó, hogy lehet enni. Az össz bevitel a lényeg. 150g fehérjét egyáltalán nem nehéz megenni. Lehet neked sokkal jöbben bejönne ha elosztanád 3 étkezésre a napi beviteled és nem remegnél rá, hogy úristen 5x kell enni. Akkor talán elkerülhető lenne az olyan bohóc erőlködés is, mint a b) "étkezésed".
2017. júl. 20. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!