Szilard999 kérdése:
32cm karal,30kg egykezes sulyzokal bicepszezni azjo?
Figyelt kérdés
32 a karom,mindig is olyan voltam hogy nem volt rajtam zsir,a karom 32 hidegen,es 30 kg egykezes sulyzokal bicepszezek kicsit csalva mert maskep a hatam megszakad 25kg peddig siman nyomom,az ugy jo?sovany alkatu voltam mindig,181cm 65kg,most hogy boxoltam 62kg vagyok,de visszamennek testepiteni,mondjuk hamar izmosodom de zsir nem tudok felszedni de az idegesit hogy vekony csontozatu,vagyis nem az a vastag csontu...szerintetek 30kg egykezes alva?2018. aug. 27. 18:25
21/27 anonim válasza:
Van egy alig ismert weboldal, az a neve, hogy Google, a helyedben én itt kezdenem a kutakodást.
22/27 anonim válasza:
32 karral ketlem hogy egyszer is fel tudnad emelni a 30 kilos egykezest. Mondjon barki barmit is ....
23/27 anonim válasza:
Hogyhogy hol tudnád megnézni? Beírod a keresőbe Arnold nevét és képeket nézegetsz róla. Láthatod, hogy nem volt vastag csontozata.
24/27 anonim válasza:
"Komolyan??Lol,Hol tudnam ezt megnezni?"
Hű b+!
Te hogy a p*csában tudtál ide beregisztrálni? Anyád segített? Budihasználat,seggtörlés megy egyedül?
25/27 anonim válasza:
--gömb--
A csontozat vastagsága és mechanikai szilárdsága nincs egyenes arányban egymással.
Amugy (ha igaz amit irsz) akkor ezazt jelenti hogy valamiért nagyon a bicepsz javára van eltolódva az erőszint.
26/27 anonim válasza:
Volt amikor nekem is ekkora karom volt és 20 kilóval ment a bicepsz szabályosan egykezesekkel. Igaz csak 5-5 ismétlés karonként.
Az igazság az, hogy nekem valahogy könnyebb volt ebben erősödni,mint fekvenyomásban például. Egyszerűen lehet, hogy kar domináns a csávó vagy mégis többet edzed a kelleténél.
27/27 anonim válasza:
Amúgy, ha nagy kart akarsz akkor étrend kell. Különben 100 kilóval is bicepszezhetsz, csak erősödni fogsz, vastagodni nem. Az erő meg nem izomméret függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!