Szilard999 kérdése:
32cm karal,30kg egykezes sulyzokal bicepszezni azjo?
30-30 kilóval bicepszezel, de 25kg-t nyomsz fekve? Mi? Ez csak nekem tűnt fel?
2018. aug. 28. 08:07
Valamit félreértettél #11-es. Azt nem a fekvenyomásra érti ez a félcédulás,hanem hogy 25 kg-val tud -állítólag- csalás nélkül bicepszezni. Igazából nincs jelentősége, hogy mit nyomorekoskodik össze ez a szerencsétlen.
2018. aug. 28. 08:58
Érdekes hogy fele ennyivel bicepszezek, meg itt gondolom sokan mások és mindenkinek jóval nagyobb a karja, mint 32cm. Talán nem az egóra kéne menni. Gondolom ha 30asokkal bicepszezel a felhúzásod legalább 130-150 kiló...
2018. aug. 28. 09:59
14/27 A kérdező kommentje:
Ennyi negativ kommentet...azert akik normalisan valaszoltak azoknak koszi,gugolni 70kg tudok,mindig is csinaltam labat,mellre peddig 60kg de ez nem valami sok mint mondtam vekony csontozatu vagyok,a labaim meg a gyengeim
Heti 2x labaztam ,kedvencem a lab 😆 mondjuk az a gyengem is..
Ne kamuzz, senkinek nem kedvence a láb! A lábazást utálni kell!
Meg az amúgy se látszik ki a strandon a vízből szóval minek rá pazarolni az időt, energiát?
Csak a mellbicepsz 💪💪💪
2018. aug. 28. 10:23
38-as a karom (tudom, hogy ez nem nagy) de egykezes bicepsznél 12 kiló fölé nem nagyon megyek.
30-ast lehet tudnám rángatni, de még az se biztos. Értelme viszont nem sok lenne, hisz így is fejlődök akkor meg minek.
A csontozatra meg ne fog, mert senkinek nem attól izmos a felkarja, mert vastagabbak a csontjai.
2018. aug. 28. 10:36
17/27 A kérdező kommentje:
Szoval ha a csontozatom nem vastag,peldaul a huvelykujjamal es a mutato ujjamal siman aterem a csuklom,attol meg az nem baj ? azt jelenti hogy gyenge a csontozatom..nem olyan vastagok a csontjaim,de akkor ettol fuggetlenul jol tudok izmosodni csak nem olyan nagyban? vagy hogy van ez?
Az úgy is van ez (...),hogy mennyire tudsz izmosodni,az adottság. Hasonlóan a szellemi képességekhez...
2018. aug. 28. 18:58
Testépítésben pont nem előnyös ha valakinek vastag a csontozata. Nézd meg Arnoldot, térd-boka-csukló, egyáltalán nem volt vastag.
2018. aug. 28. 21:15
20/27 A kérdező kommentje:
Komolyan??Lol,Hol tudnam ezt megnezni?
Kapcsolódó kérdések: