Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 32cm karal,30kg egykezes...

Szilard999 kérdése:

32cm karal,30kg egykezes sulyzokal bicepszezni azjo?

Figyelt kérdés
32 a karom,mindig is olyan voltam hogy nem volt rajtam zsir,a karom 32 hidegen,es 30 kg egykezes sulyzokal bicepszezek kicsit csalva mert maskep a hatam megszakad 25kg peddig siman nyomom,az ugy jo?sovany alkatu voltam mindig,181cm 65kg,most hogy boxoltam 62kg vagyok,de visszamennek testepiteni,mondjuk hamar izmosodom de zsir nem tudok felszedni de az idegesit hogy vekony csontozatu,vagyis nem az a vastag csontu...szerintetek 30kg egykezes alva?
2018. aug. 27. 18:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30-30 kilóval bicepszezel, de 25kg-t nyomsz fekve? Mi? Ez csak nekem tűnt fel?
2018. aug. 28. 08:07
 12/27 anonim ***** válasza:
Valamit félreértettél #11-es. Azt nem a fekvenyomásra érti ez a félcédulás,hanem hogy 25 kg-val tud -állítólag- csalás nélkül bicepszezni. Igazából nincs jelentősége, hogy mit nyomorekoskodik össze ez a szerencsétlen.
2018. aug. 28. 08:58
 13/27 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy fele ennyivel bicepszezek, meg itt gondolom sokan mások és mindenkinek jóval nagyobb a karja, mint 32cm. Talán nem az egóra kéne menni. Gondolom ha 30asokkal bicepszezel a felhúzásod legalább 130-150 kiló...
2018. aug. 28. 09:59
 14/27 A kérdező kommentje:

Ennyi negativ kommentet...azert akik normalisan valaszoltak azoknak koszi,gugolni 70kg tudok,mindig is csinaltam labat,mellre peddig 60kg de ez nem valami sok mint mondtam vekony csontozatu vagyok,a labaim meg a gyengeim

Heti 2x labaztam ,kedvencem a lab 😆 mondjuk az a gyengem is..

2018. aug. 28. 10:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Ne kamuzz, senkinek nem kedvence a láb! A lábazást utálni kell!

Meg az amúgy se látszik ki a strandon a vízből szóval minek rá pazarolni az időt, energiát?

Csak a mellbicepsz 💪💪💪

2018. aug. 28. 10:23
 16/27 anonim ***** válasza:

38-as a karom (tudom, hogy ez nem nagy) de egykezes bicepsznél 12 kiló fölé nem nagyon megyek.

30-ast lehet tudnám rángatni, de még az se biztos. Értelme viszont nem sok lenne, hisz így is fejlődök akkor meg minek.

A csontozatra meg ne fog, mert senkinek nem attól izmos a felkarja, mert vastagabbak a csontjai.

2018. aug. 28. 10:36
 17/27 A kérdező kommentje:
Szoval ha a csontozatom nem vastag,peldaul a huvelykujjamal es a mutato ujjamal siman aterem a csuklom,attol meg az nem baj ? azt jelenti hogy gyenge a csontozatom..nem olyan vastagok a csontjaim,de akkor ettol fuggetlenul jol tudok izmosodni csak nem olyan nagyban? vagy hogy van ez?
2018. aug. 28. 18:49
 18/27 anonim ***** válasza:
Az úgy is van ez (...),hogy mennyire tudsz izmosodni,az adottság. Hasonlóan a szellemi képességekhez...
2018. aug. 28. 18:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Testépítésben pont nem előnyös ha valakinek vastag a csontozata. Nézd meg Arnoldot, térd-boka-csukló, egyáltalán nem volt vastag.
2018. aug. 28. 21:15
 20/27 A kérdező kommentje:
Komolyan??Lol,Hol tudnam ezt megnezni?
2018. aug. 29. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!