Sajáttestsúlyos edzéstől soha nem leszek látványosan izmos?
Saját testsúlyossal kb ilyen lehetsz maximum (+ ha az étrend is jó): (+fegyencedzés)
Aki meg edzőterembe kezdi el magát izmosítani, súlyokkal, nagy ismétlésszámokkal, de megfelelő regerenációkkal, és étrenddel (táplálékkiegszítővel), az kb így izmosodik:
Mindkettő látványos igazából. Van aki ,,nagyobb'' is akar lenni, nem csak izmos.
Kiegészítem inkább az előzőt. Ha súlyzós edzést végzel, akkor valahol itt a vége naturalon:
Max még fogyhatsz mellé, de azt pár hétig tudod tartani, utána már veszted a méretet is.
Nem, de "szálkás" izmos leszel, látszani fog akkor is, hogy nem a szél fújta össze.
A kondis test "tömörebb" izmot ad, mondjuk ez is alkat és kaja függő.
Mindegyik klassz a maga nemében, mert látszik, hogy egy sportos és nem elhanyagolt test, na meg ott az erő is.
azért azt a csávót nem mondanám naturálnak, valamit tuti szed, van olyan ér a karjába mint az ujjam
amúgy ha rendesen csinálnád lenne eredménye, de ez a kis lötyögés nagy látványt nem fog hozni, de pl ha felhúzod magad 50szer még a kondisok is azt fogják mondani hogy erő éppen meg van benned, meg az hogy ilyeneket csinálsz az egy dolog, de súllyal tudod növelni a testsúlyod (akár egy súlymellénnyel) úgy kicsit több izom fog rakódni
105-110kg közt váltakozik a súlyom, saját súllyal edzem már 7 éve heti 5 nap.
Van némi hály rajtam, de szépen eloszlik, önmagában az átlagosnál sokkal ozmosabb vagyok, mivel az átlag ember egyáltalán nem az... hozzá nem értők mindig azzal csesztetnek, hogy gyúrok, meg, hogy biztos kokszolok...
"valamit tuti szed, van olyan ér a karjába mint az ujjam "
Nekem még a vállamon is kidagadnak az erek, felhúzáskor még a csuklyámon is fut előre egy a mellkason felé, pedig natural vagyok. Tehát ez nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!