Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem nő az izmom látványo...

Miért nem nő az izmom látványosan?

Figyelt kérdés

185cm vagyok.1 éve amikor elkezdtem gyúrni voltam 60 kg most már 75kg vagyok.De még szinte mindig ugyan úgy nézek ki mint amikor még csak elkezdtem.Miért van ez?Zsírban nem híztam.Mindig is szálkás voltam most is az vagyok.A mérőszalag nagyobb méreteket mutat de látszatra semmi változás.Összességében most is ugyan úgy vékonynak látom magam és mások is engem.Erőnlétbe sokat fejlődtem

Megjegyzés:a kajám rendben van,mindenre edzek lábazni is szoktam,időnként saját testsúlyal is edzek.

2017. szept. 22. 17:48
 1/9 Cortez70 ***** válasza:
Ez pedig jó eredmény. Nyilván magadon nem úgy látod a fejlődést, mert minden nap látod a formát. Meg naturalban nagyon nem leszel soha brutal látványos, szóval ne várd ezt pláne ne 1 év alatt.
2017. szept. 22. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Jó persze egy év....De a kilók akkor is zavarnak,hogy 15 plusz és szinte semmi nem változott külsőleg.

Am 16/F

2017. szept. 22. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Minden nap látod magad, ezért nem látszik. Ha csináltál volna előtte, utána képet, azért látszana. Naturálban tényleg ne legyenek túlzott elvárásaid. Azért innen még tudsz szépen fejlődni, még pár év, és látványos fizikumod lesz. Most vagy a legjobb korban a fejlődéshez, ilyen fiatalon.
2017. szept. 22. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugi én 65 kg voltam most meg 98 kg, és ugyanolyan vékonynak látom magam. :D Mondjuk mások nem...
2017. szept. 22. 18:36
 5/9 BlodDrunk ***** válasza:

Nem tudjuk milyen testalkatod van de 60kgról is nagy eredmény a 75kg,nyílván 185cmhez a 60kg nagyon nagyon sovány,kb most vagy az átlagos kategóriába.

Folytasd a tömegelést,aztán látszódik majd.Még egy év feljön 10kg aztán jó lesz az.

Egyébként,valakin nem látszódik annyira a tömeg mint máson,izomtapadás,váll szélessége,csipő szélessége,vékony vastag izületek,maga az izom formája stb stb.baromi sok olyan dolgon is múlik az eredmény ami sajnos adott és nem lehet rajta változtatni.

2017. szept. 22. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs elotte utana keped? Az sokat segitene.
2017. szept. 22. 19:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem csináltam előtte utána képeket sajna...Most majd csinálok.Havonta fotózom majd magam.Az alkatom alapból vékony.Mindig sportoltam valamit és jó fizikumom volt a vékonyságom ellenére de akkor még nem tömegeltem meg semmi ilyesmi azt sem tudtam mi az.Meg eléggé hosszúak a végtagjaim és lehet azért nem látszik annyira.Egyedül a karomon néztem a méretet.Amikor elkezdtem 30 as volt feszítve most olyan 33-34.Tudom ez se sok de valamennyit javult de ez se látszik 😃.Nem baj.Még 10-15 kilót felpakolok magamra és majd meglátjuk.
2017. szept. 23. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért az a 15 kg is szép eredmény! Na és az sem mindegy, hogy 30ról 34re nőtt a karod.

Amúgy 1 év az rövid idő, egy jóformához legalább 2-3 év kell. Felszedsz plusz 15 kg-t és tök jó leszel. A karod is lehet még 41-es is akár...

2017. szept. 23. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 58ról lettem 68 úgy, hogy nem látszott sokat. 3-4-szer erősebb lettem közbe. Emiatt nem kell aggódni, a következő 10 kiló jobban meg fog látszani!
2017. szept. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!