Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dagibol-izmossá hogyan?

Dagibol-izmossá hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bár van barátnőm mégis úgy érzem itt az idő változni kicsit.Jelenleg 118 kilo 17 évesen 7 éves korom óta hizok folyamatosan de most kicsit változatnék az izmoss irányzat felé.Van rajtam izom erős vagyok de erre szeretnék még rá gyurni és a felesleget izommá gyarapitani.Mit kellene ehhez tennem? Milyen edzést végezzek ? Ezzel kapcsolatban kérnék tanácsokat akár a kérdés allat akár privát üzenetbben.

Elöre is köszönöm

#edzés #fogyás #dagadt #izmoss #izomépittés
2018. ápr. 3. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:

"felesleget izommá gyarapitani"

Ilyen biokémia folyamat nem létezik.

Kalóriadeficit kell nálad és akkor az elején még fogyásnál izmosodni is fogsz

2018. ápr. 3. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Hájat le, izmot fel. Szálkásítás és tömegelés valamilyen sorrendben. A zsírból sosem lesz izom, aminek szerintem örülhetünk, valószínűleg gond lenne a tapadással meg a kinézettel is...
2018. ápr. 3. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Szóval rosszul fogalmaztam elnézést :D A cél hogy a háj eltünnyön és helyette izmosodjak ehhez szeretnék egy folyamatot hogy mivel kezdjek és hogyan vigyem ezt véghez :)
2018. ápr. 3. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Kakoriadeficit.

Mivel irtad 118kg vagy en legalabb 4ezer kaloriaval kezdenek,de lehet keves is ez.

Nezd meg hogy ennyivel megy a fogyas heti -1kg. Az elejen mehet tobb is le.

Ha nem megy semmi akkor -5%

2018. ápr. 4. 05:21
 5/7 anonim válasza:
39%
Este 6 után ne egyél, de ha biztosra akarsz menni akkor reggel 6:42 és délelőtt 9:17 között eszel csak. Tudományosan bizonyított.
2018. ápr. 4. 14:20
 6/7 anonim válasza:
Viccet félretéve, igen, ahogy az előttem szóló mondta, a kalóriadeficit a kulcs. Kevesebb energiát kell bevinned, mint amit felhasználsz.
2018. ápr. 4. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy hétig írd le minden étkezésed pontosan, grammra megadva. Utána majd lehet alakítani a dolgokat.

De mindenképp el kell kezdened valamilyen aerob mozgást. Mivel ilyen súllyal veszélyes lehet a futás az izületekre, ezért biciklizést javaslok.

2018. ápr. 5. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!