Milyen anyaggal tudom felerősíteni szép erőssé, szálkássá, naggyá, izmossá a vádlimat, combomat?
Figyelt kérdés
gondolok illegal cuccokra, injekciokra, de nem tudom milyen megoldások vannak, persze érdekel minden ami jo.2012. dec. 9. 03:30
1/4 anonim válasza:
cucc nélkül is megy guggolás legalább vízszintes vonalig és jó sok belőle, felhúzás lábtoló és álló vádli meg egy kis kedv mert a lábedzés néha kegyetlen de fejlődni lehet tőle az biztos anyag?? hagyd afenébe manapság vannak nagyon jó tápszerek amik nagyon jó hatást fejtenek ki DE majd ugyis lesz pár válasz aki jól megmondja a magáét olvasd el azokat is!!
3/4 anonim válasza:
Szerintem se koxolj, hanem legyen normális tömegnövelő étrended és kemény súlyzós edzések kellenek: Guggolás, kitörés, lábgépek, merevlábas felhúzás, vádli ülve, állva, stb.
4/4 anonim válasza:
Synthol:D [link]
Ez a csávó is Syntholozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!