Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy adjam le a "kis uszogumit"?

Hogy adjam le a "kis uszogumit"?

Figyelt kérdés
14/L, 172 cm magas, kb. 56-7 kg. Semmi bajom magammal, egyszeruen csak tanacsot szeretnek kerni! Estenkent 100 felulest szoktam megcsinalni (kb. 1,5 honapja kezdtem, fokozatosan jutottam 100-ig), de a hasam meg midig nem olyan, amilyennek kepzelem. Nincs nagy hasam, sot a hajam se nagy, csak egy icipici kis uszogumim van, ami miatt a hasam nem lapos. Erzem, hogy izmos, sot felul egesz jol nez ki, csak alul az a kis zsir, vagy bor, vagy fene tudja mi az, nem akar eltunni. Hallottam egy olyat, hogy hullahopp karikaval leadhato. Ez igaz? Ha nem, mit tegyek? Eleg elszant vagyok, barmilyen edzesterv johet.:)

2012. nov. 27. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs. Hasizomerősítéssel nem megy le a zsír a hasadról, mert semmi kapcsolat nincs az izom és a fölötte lévő zsírszövet között. Szálkásító étrend kell. A szálkásító étrendnek az a lényege, hogy a testzsírszázalékodat úgy csökkentsd le, hogy minél kevesebb izmot veszítesz. Ehhez sok fehérjét kell enni(mivel az izmaid fehérjéből vannak) és kevés szénhidrátot. Pontosabban testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérjét és 1,5-0,5 gramm szénhidrátot. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. És 2-3 liter vizet nem ártana meginni.

Itt sokkal részletesebben le van írva minden. Olvasd el.

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 27. 00:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és természetesen a hullahopp karika is baromság. :)
2012. nov. 27. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van. Nincs helyi zsírégetés, tehát csak hasazással nem megy le a zsír, sem hulahoppal.

Szálkásító diéta is kell és heti min. 3-4 aerob edzés.

2012. nov. 27. 05:50
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne add le sehogy! Attól a kis úszógumitól vagy szép és nőies! :)
2012. nov. 27. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:

14 évesen nőies XD

tündérem, 100 felülés az semmi. 3 perc. szerinted napi 3 perc mozgás elég? 45 perc edzés kell minimum, heti 4x.

2012. nov. 27. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat.:)
2012. nov. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!