Hogyan adjam le az úszógumit?!
Figyelt kérdés
10 éve rendszeresen sportolok de 5 éve volt egy 3 hnapos kihagyásom amikor műtötték a térdem akkor felszedtem jópár kilót. Azóta már leadtam az agészet a hasamon is visszajöttek a kockák. Kivéve az "úszógumi" részen. Azt sajnos sehogy nem tudom onnan eltüntetni! Segítenétek? Valami praktika/edzés módszer? ((fógyózni nem akarok!))2010. nov. 4. 08:18
1/5 Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza:
Localisan csak egy bizonyos területről ,csak a lipolysissel, azaz mikroinjectios mezoterápiával tudod eltüntetni.
2/5 anonim válasza:
ha egyébként izmos vagy de a hasadon van még háj akkor azt csak jó minőségű étkezéssel tudod eltüntetni...válogasd meg mit eszel.
3/5 anonim válasza:
napi 3-4 liter vizet igyál 2 hétig, enni csak parizer és virsli főzve, kenyér nélkül
4/5 anonim válasza:
"parizer és virsli" Egyikben sincs semmi, amire egyébként a szervezetnek szüksége van, minden sz*rt beleraknak. Ráadásul a parizert nem tudom ki az, aki megbírja enni...
5/5 anonim válasza:
virsli, szójafasirt, kinai leves és napi 2 óra futás....tutti lekopik a hasad, vazze'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!