Valóban izmossá "fogyhatom" magamat?
Egyik barátomnak tök jó kockás hasa van és ő azt mondta csak kockássá fogyta magát. Volt egy vakbél műtétje ami miatt kb 6kg ot fogyott és tényleg tök jól néz ki a hasa és kb soha életében nem igazán edzett. Ha én is csak simán fogyok akkor látszódnának a hasizmok? Nem olyan hű de durva dologra gondolok hanem pl ilyenre.
Vagy edzeni kellene rá, hogy rendesen látszanak? Gondolom azt otthon is gond nélkül elvégezhetem nem?
izmossá fogyni nehézkes,én inkább szálkásnak mondanám mert véleményem szerint az aki szálkás és látszónak az izmai még nem feltétlen izmos.
ahhoz azét szerintem tömeg is kell nem elég ha csak látszódik valami amit a jó isten teremtett.
egyébként működhet a dolog de nem ártana felpakolni előtte egy kis izomtömeget hogy ne csak gebe állapotba látszódjanak ki a kockák.
nem csak fehérjebevitelt kell megemelni,a többi tápanyagra is figyelni kéne.
a teljes testet edzeni kéne nem csak hasazni,felszerelés és terem híján a fegyencedzést ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!