Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valóban izmossá "fogyhatom"...

Valóban izmossá "fogyhatom" magamat?

Figyelt kérdés

Egyik barátomnak tök jó kockás hasa van és ő azt mondta csak kockássá fogyta magát. Volt egy vakbél műtétje ami miatt kb 6kg ot fogyott és tényleg tök jól néz ki a hasa és kb soha életében nem igazán edzett. Ha én is csak simán fogyok akkor látszódnának a hasizmok? Nem olyan hű de durva dologra gondolok hanem pl ilyenre.

[link]

Vagy edzeni kellene rá, hogy rendesen látszanak? Gondolom azt otthon is gond nélkül elvégezhetem nem?

2013. dec. 1. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne ha edzenél rá, látszani fog egyébként is, de úgy komolyabb.
2013. dec. 1. 20:43
 2/6 dirtboy ***** válasza:

izmossá fogyni nehézkes,én inkább szálkásnak mondanám mert véleményem szerint az aki szálkás és látszónak az izmai még nem feltétlen izmos.

ahhoz azét szerintem tömeg is kell nem elég ha csak látszódik valami amit a jó isten teremtett.

egyébként működhet a dolog de nem ártana felpakolni előtte egy kis izomtömeget hogy ne csak gebe állapotba látszódjanak ki a kockák.

2013. dec. 1. 20:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a kérdéseket. Tervezek is némi izom tömeg szedést. Ehhez elég az ha rendesebben fehérjedúsabban táplálkozom és edzek hasra? Sajnos edzőterembe nincs lehetőségem menni de otthon is tudok csinálni lábemelést meg ilyesmit.
2013. dec. 1. 20:51
 4/6 dirtboy ***** válasza:

nem csak fehérjebevitelt kell megemelni,a többi tápanyagra is figyelni kéne.

a teljes testet edzeni kéne nem csak hasazni,felszerelés és terem híján a fegyencedzést ajánlom.

2013. dec. 1. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:
És a fegyencedzésnek van értelme? Sajnos nagyon szét van szakadva a tábor a termesek szidják a fegyencedzőket a fegyencedzők meg fordítva nem tudom kinek higgyek. Régen egy évig edzettem teremben akkor nagyon szépen fejlődtek az izmaim.
2013. dec. 1. 21:27
 6/6 dirtboy ***** válasza:
én termesnek számítok és a fegyencet ajánlottam neked,azt hiszem ezzel megválaszoltam
2013. dec. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!