Ugye ez valóban így van?
Figyelt kérdés
Szóval ha én neki állok edzeni és szépen "cseperedik" az izmom de abba hagyom monjuk fél-1 év után mert mondjuk a munka miatt nem tudom csinálni vagy ilyesmi akkor a testem pár hónap mulva leépíti a megszerzett izmot vagy marad belőle? Csak mert nincs rá lehetőségem, hogy folyamatosan éveken át edzek és ha minden izom elveszik akkor ez nem nekem való sport lenne.
Eddig 1x jártam egy évet akkor volt az, hogy a megszerzett izmom kb 30% át el is vesztettem miután abbahagytam.
Szóval csak bizonyos mennyiséget épít le a szervezet vagy folyamatosan leépítené az olyan izmot ami nincs használva?
2013. nov. 28. 16:06
2/4 anonim válasza:
Szép lassan leépíti, más kérdés, hogy elvileg gyorsan visszajön, ha megint edzel
3/4 anonim válasza:
ha nem folyton stimulációt, ami által a nagyobb izmok fejlődésre voltak serkentve, akkor minek tartsa meg a test.
leépíti, mert mindig egyensúlyra törekszik!
4/4 A kérdező kommentje:
Igen egyik barátom is mondta, hogy gyorsan felépíti. 2 hónapig nem edzett láttam én is rajta milyen kis vézna lett újabb 2 hónap után máris formába volt.
2013. nov. 28. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!