Tul toltam volna az edzest? Tuledzettseg?
Sziasztok egy ideje mar eszrevettem hogy kedvtelen,faradekony vok.
Az edzeseken nem tudok koncentralni, nincs meg a motivacio es a sulyokbol is vissza kellett vennem. Teljesen felbåssz.
2 honapja csinalom a dietat tzs-töl akarok megszabadulni, 83 kilorol lementem kb 80-81-re, 1200kcal/nap es 150ch/nap.
Heti 6 napos felosztasban csinalom az edzest, viszont most ugy erzem magam aki kifingott teljesen, pedig most "jönne" az eredmeny.
Igy nez ki jelenleg az edzesem
Hetfö:Hat-vall
K:Hiit sprint
Sz:Vall-bicepsz
Cs:Hiit bicaj
P:Lab-Tricepsz
Sz:Hiit otthon
V:Szabad
Vagy csak bemeselem magamnak ezt a sok szart vagy tenyleg szuksegem lenne egy szabad hetre.
Valakinek van valami tapasztalata? Mivel regeneralodhatnek gyorsabban, esetleg egy het pihi utan? Van valami kiegiszito ami esetleg segithet ebben? Glutamin, Bcca, Kreatin?
Minden velemeny, tapasztalatott varok szivesen.
19 F
Ebböl is latszik h agyilag is levok rohadva
Hetfo:Mell-vall Szerda meg:Hat-bicepsz
Nagyon kevés a kalória és túl sok az edzés.
Edzés minden másnap elég.
Én vékony kis nőként is kipurcannék ennyire kevés kalóriával, sport nélkül is.
SOk az edzés,heti max 4nap natúrba,de ez is inkább több éves múlttal,inkább 3.
Ennyi kcal mellet kardiózni se kéne.
Illetve ha 1200kcal a napi adagod valamelyik makró nem jó.
Csak ch 600kcal,fehérje mondjuk 150g az is 600,szóval zsír is kéne,50g kb diétában az 450,szóval neked simán megkéne enni,1650kcal-t ehez a testsúlyhoz,ezekkel az arányokkal kb,ha így se fosz csökkentesz vagy hintáztatod a ch-t,de zsír is kell.
Jol hangzik, az teny h en is keveseltem az 1200-t gondoltam feljebb tornaszni 1500re.
Edzes mult megvan, hellyel közel nemi szunettel.
Edzesen is gondolkodtam mar a heti 4-5 edzeshez ragaszkodom mivel 3 sulyzos edzes es 2 aerob legalabb jatszik, azert faj a szivem a hiit miatt mert baro.
Mind1 kajat kurvära helyre kell raknom mert igy megdöglök. Mennyi az annyi amennyivel meg megy le a tzs? Erösen szalkasitas erdekel csak most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!