Mennyire jó ez az edzésterv?
18 éves vagyok 184cm.
Kb olyan 8 hónapja kondizok eddig hetente jártam 3xszor hétfő(mell,hat)
szerdan(láb,váll) és penteken két kar trikó bico, ezekből 4gyakorlatot csináltam fejenkent. Ezzel nem is volt semmi bajom az elmúlt 2 hétig ugyanis kezdett így a kajam szetcsuszni egyre egyre jottek jobban fel a hulyesegek mig amikor elkezdtem tanyer csirke rizs zoldseg, turo, salata volt a kajam minden egyes nap.
Lényeg a lényeg mivel jobb ha naponta megyek le kondi minden nap egy izomcsoportot dolgoztatok meg? Sorrendbe ugy ahogy fent leírtam csak minden napra szetszedve. És 6 gyakorlat + mellette 30-40 perc gyorsabb séta?
Ezzel így mennyivel járnék jobban illetve gyorsabban vissza lehetne hozni a regi énemet “eroteljesebben látszódjon a has mint régen” mert egy kis zsir felszaladt persze kajára vissza terek azért neha neha eszek így is mondjuk tonhalastesztat de csakis napkozben.
1. Vagyok
Lehet hogy tul sok lesz akk az edzes...
Az izomnak regeneralodnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!